Blondie_rs

Поверніть мені мої гроші

Поверніть мені мої гроші

Всім привіт! Ви собі навіть не уявляєте, скільки похвал я читала про ці тоніки, практично не натраплявши на негативний чи просто нейтральний. Але сьогодні я поділюсь своєю чесною думкою, щоб трішки розвіяти сумніви. Поговоримо про тонік із саліциловою кислотою та пробіотиками бренду Pixi. В мене ніколи нічого від них не було, тож це перший засіб, який я взяла на знайомство. Залюбки ще б спробувала тонік з Вітаміном С або ж Гліколевою кислотою (хоч можна тоді взяти від The Ordinary), та даний засіб я повторно не куплю. Зараз розповім, чому.

У мене менший формат - 100 мл, є ще на 250 мл. Пластик баночки має блакитне забарвлення з світло-зеленою наліпкою та кришечкою, що має фірмове тиснення. На дотик все зроблено якісно, без жодних сумнівів, що ти тримаєш більш дорогий сегмент. Виробництво, до речі, у США.

Зі складу ми розуміємо, що тонік має більш як одну діючу речовину. Містить гліколеву, саліцилову, молочну та лимонну кислоти. Вони мають властивість відлущувати та оновлювати шкіру, освітлювати та пригнічувати появу прищиків. Також в складі мене потішила наявність лактобактерій, сік алоє, екстракт центелли та солодки. Загалом, дуже багато корисного нам сюди поклали, але чи буде воно працювати належним чином?

Текстура водичкова, класична, як і у всіх тоніків. Не має віддушки. Наношу на ватний диск та протираю обличчя. Як і у всіх тоніків - за рахунок такого застосування розхід досить великий.

Чесно, я не знаю, що сказати. Чи надто перенасичений склад (так було не з одним продуктом, який не сприймала моя шкіра, бо вона хоче щось простіше); чи просто продукт не діє на мою шкіру, хоч це досить дивно. От скажу чесно (хоч я так завжди і роблю ☺️), від тоніку Sane з кислотами я бачила результат. Він допомагав мені очистити шкіру від висипки, яка час від часу буває на підборідді. Тут же - наче нічого і не відбувається. До речі, саліцилову додатково маю у вмиванні (гель Babe stop akn). Тут же - прищі швидше не загоюються, і нікуди не зникають. На підборідді фазами появляються запалення, і тонік ніяк на них не впливає 😕 (2 та 3 фото). В мене були завищені очікування, але одразу після цього засобу я повернусь до Sane PHA+AHA+Vitamin C, бо він до тижня часу мені очищує шкіру як має бути. Коштує дешевше, і дієвість провірена мною роками, бо просто засіб підходить.

А тут у мене питання - що з ним не так і за що я дала 600 грн (по акції). Сумненько, але повторюсь - хочу спробувати ще якийсь засіб, щоб не робити поспішних висновків про бренд, який багато кому подобається.

Всіх обнімаю та бажаю тільки дієвих засобів на полицях, від яких ви в захваті 🫶🏻

27 лютого, 2025
Blondie_rs
27 лютого, 2025