Крем для солярію Wild Tan
Крем для солярію Wild Tan Crazy з антивіковим ефектом
Почала поступово, з січня, готувати шкіру перед сонячними днями)
Маю світлу та чутливу шкіру, засмагаю дуже погано. Спершу я на сонці сгораю, а потім поступово погано засмагаю :)
На початку я користувалась кремами для солярію з бронзантами, вони звичайно дають кращий ефект, але за рахунок фарбування шкіри. Потім я почала дуже досконально вивчати види кремів для солярію та прийшла до висновку, що мені потрібно брати крем без бронзаторів. Бронзатори більш красять шкіру, а я хочу засмагати чесно та бачити результат засмаги, а не від кремів з фарбуючим ефектом:))
Саме цей крем є активатором засмаги (Accelerator), він допомагає виробляти ваш особистий меланін.
Крем середньої густоти. Має аромат солодкого кокосу. Іноді мене трішки дратує такий запах :)
Про мінус. Коли крем починає закінчуватися, його складно видавити. Він як з повітрям видавлюється, по краплині. На фото видно, скільки крема я зібрала зі стінок всередині упаковки. І це ще не все зібрано. На фото зі скляною баночкою, видно скільки крема я зібрала з тюбика, не до кінця.
Про ефективність. Спочатку я його недооцінила. Мені було мало ефекту. Але згодом отримавши валізу знань про крем для солярію, я прийшла до висновку, що крем не поганий. Так, він слвбкіший за крем з бронзантом, але можливо є те саме, що я і хотіла, натуральність :)
Хочу також додати, що при відвідуванні солярію, я обовʼязково пропиваю курс вітаміну бета-каротін. Він захищає шкіру, має антиоксидантну дію.
Гарної всім засмаги ;)
Коментарі (0)