Sofiia_Ts

Сироватка для росту вій та брів Piel Cosmetics

Досить вийшло іронічно після посту про леза 😂

Так як природа мене нагородила шикарними вусами та бровами, то вії недоопрацювала.

Тому я завжди їх домальовую, бо виглядаю досить тьмяно без них. Тому рішила це вирішити і додати в догляд еліксир-сироватку для росту від Piel, бо має делікатну та безпечну формулу, якою можна користуватись щодня. До цього я мала сироватку для волосся від бренду, яка показала себе дуже добре також.

Має окреме картонне пакування з вказуванням всієї інформацією про засіб.

Сироватка в об'ємі 5 мл має вигляд як туш для вій, але сама кісточка у вигляді дуже тоненького пензлика, яким зручно наносити навіть на таку маленьку площу. Має дозатор, тому засобу якраз набирається вдосталь.

Текстура водяниста, чуть гелева, без аромату.

Я користувалась щодня ввечері, наносила поверх шкіри, де вії, а потім почала на брови, хоч мені не було потрібно, але суто з інтересу було цікаво як вплине.

Кісточка легко проходить поміжвійці, але заради безпеки, я спочатку наношу засіб на брови і залишками проходжусь уже по віях. Але загалом поглинається дуже швидко, і не залишає слідів.

По ефекту, ви уже замітили, вії помітно погустішали та потемніли. А також стали міцнішими, бо я раніше могла потерти око, і вони уже випадали, тут вони тримаються на місці.

На бровах я наносила на кінчики зверху, бо там є такі "лисі" ямки. І насправді замітила як там почали появлятись маленькі бліді волоски, надіюсь вони стануть темними) Але загалом волоски знизу почали рости зі швидкістю світла, можете побачити в порівнянні 😄 Спеціально місяць не щипала, бо аж вже руки чухались забрати лишнє)

AQUA, SERENOA SERRULATA FRUIT EXTRACT, BUTYLENE GLYCOL, GLYCOSPHINGOLIPIDS, GLYCERIN, ARTEMIA SALINA EXTRACT, BUTYLENE GLYCOL, PPG-26-BUTETH-26, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, APIGENIN, OLEANOLIC ACID, BIOTINOIL TRIPEPTIDE-1, HYDROXYETHYL CELLULOSE, HYALURONIC ACID, ARGENTUM СOLLOIDALE, CITRIC ACID, POLYAMINOPROPYL BIGUANIDE.

Компоненти дуже доповнюють один одного, що в комплексі впливає на ріст волосся.

Найбільшу частку займає екстракт плодів пальми, які впливають за зміцнення і допомагають відновити пігмент волосини, а фосфоліпіди підтримують це в належному стані.

Екстракт планктону артемія сприяє подовженню волосин та надає живлення.

Пептид біотиноїл трипептид-1 блокує дигідротестостерон, через що сприяє росту волосин.

Все це доповнено зволожуючими та поживними складниками, також керамідами та безпечними консервантами.

Еліксир-сироватка для відновлення і росту вій та брів Piel Cosmetics справді надала зміцненню волоскам, утримала їх пігмент та простимулювала ріст нових. Продовжую користування, але тільки на віях, брови поки лишу в спокої)

27 лютого, 2025
Sofiia_Ts
27 лютого, 2025