Швидкий зат ест та відгук на олівчики
MAC Lip Pencil – це професійні контурні олівці для губ, які відзначаються своєю стійкістю, пігментацією та якістю нанесення?
Нещодавно спробувала ось такі олівці і якщо чесно то я чекала кращого результату 🥲, але я маю надію, що олівці не надто добре себе проявили бо були давно куплені і можливо вони зіпсувалися, але як би там не було, але я чекала чогось більшого
Текстура
Текстура помірно тверда, але не настільки, щоб подряпати губи — це дозволяє чітко окреслювати контур і не розтікатися
Не надто кремова, тому не змащується та добре фіксується на губах
Легко розтушовується, якщо потрібно створити ефект омбре або використати олівець замість помади
Фініш
Має матовий ефект, що робить губи більш виразними та допомагає помаді триматися довше
Може підкреслювати сухість губ, якщо губи не зволожені
Стійкість
Тримається 4-6 годин без їжі та напоїв
Допомагає помаді не розтікатися і продовжує її носіння
Не водостійкий, але досить стійкий до легких перекусів
Відтінки та пігментація
MAC має широку палітру, що дозволяє підібрати олівець до будь-якої помади
Насичені кольори, які не втрачають інтенсивність протягом дня
Добре перекриває природний відтінок губ, тому підходить навіть для світлих і темних відтінків помад
Олівці, які я спробувала: 216
216 — це червоний з рожевинкою, сам по собі колір гарний, але не мій
Сподобалася текстура цього олівця, він гарно ліг, легко нанісся і загалом все досить добре, але колір не мій
Олівці, які я спробувала: 220
Гарний колір, але на цьому все 🥲, олівець настільки твердий і настільки погано лягає що це жах, не розумію в чому проблема, і чому він робить такі плями
Олівці, які я спробувала: 217
Цей олівець ліг краще ніж 220, але гірше ніж 216
Колір теж не підійшов, але гарненький, олівець в міру твердий і ліг без плям
Висновки
В більшості мені не підійшли відтінки, але так то олівці класні, вони стійкі, насичені, не зникають, подовжують стійкість помади
Коментарі (0)