Кремовий макіяж
Набір стіків Girlwood
Зручний, пігментований набір для макіяжу. В нього входить:
- бронзер
- рум'яна
- хайлайтер
Пакування дуже симпатичне, в пластиковій матовій коробці розміщені стіки світло-кремового відтінку. На дні кожного є наліпка, щоб можна було розрізнити продукти. В кожному стіку продукту по 8 грам, це досить багато, а враховуючи пігментацію розхід буде економним і засобів вистачить на довго.
За текстурами всі засоби приємні, добре переносяться на шкіру, легко тушуються. Жоден зі стіків не конфліктував з тональною основою, не роз'їдав її. Стійкість протягом дня прекрасна, до вечору я ще бачу контуринг на обличчі, він не зникає сам по собі, як іноді буває.
Негативних реакцій шкіри не було, висипів чи закритих камедонів продукти не викликали.
Кольори
Я вважаю кольорова гамма вдала, всі відтінки теплі та гармонійно поєднуються і добре виглядають в макіяжі. Свотчі додаю на фото та відео, гортайте карусель.
Нанесення
Я експериментувала в різних методах нанесення. Спочатку спробувала нанести одночасно всі продукти і розтушувати пензликом, проте результат вийшов бруднуватим, все перемішалось, до того ж кількість продукту виявилась завелика. Я щедро нанесла бронзеру, сміливо провела таку смужку, тому що аналогічно по кількості наношу контуринг, яким зараз користуюсь, але в нього менша пігментація.
Доречі, пензлик використовувала від Real Techniques Expert Face Brush, він добре тушує кремові текстурию
Другий метод:
На іншу сторону я вирішила наносити кожен продукт окремо і почергово. І та кількість продукту, яку ви бачите на фото для мене виявилась ідеальною.
Бронзер:
Він має класичний відтінок бронзеру, теплий коричневий з легким червоним підтоном. Надає об'ємів обличчю та легкого ефекту засмаги, влітку на засмагле обличчя я б нанесла його трохи активніше.
Рум'яна
Колір дуже красивий персиково-коралово-рожевий, дуже насичений на свотчах але ніжний і красивий після тушовки. Гарно освіжає обличчя.
Хайлайтер
Дуже красивий перламутровий теплий відтінок. Не має крупних блискіток, надає делікатного сяйва. На прозорій базі, не залишає плям під різними кутами. Тушується без проблем, мені подобається розтушовувати його не пензликом, а пальчиками. Наношу його на скули та під брови.
Загалом я задоволена цим набором, його плюси:
- простота у використанні
- зручний формат стіків
- красиві кольори
Коментарі (0)