🪽Kate Rina🪽

Пілінг-рукавичка шовкова, рожева Yey

Пілінг-рукавичка шовкова, рожева Yey

Шовкова рукавичка-мочалка — це аксесуар для догляду за шкірою, який виготовляється з натурального шовку або шовковистих тканин. Вона використовується для делікатного очищення, пілінгу та масажу шкіри під час прийняття душу або ванни.

Переваги шовкової рукавички-мочалки:

Делікатне очищення – підходить навіть для чутливої шкіри.

Натуральний матеріал – не викликає подразнень та алергічних реакцій.

Легкий пілінг – допомагає видалити ороговілі клітини, роблячи шкіру гладенькою.

Покращення кровообігу – стимулює мікроциркуляцію, що сприяє здоровому вигляду шкіри.

Антибактеріальні властивості – натуральний шовк має здатність протидіяти розмноженню бактерій.

Мої поради :

1. Не використовуйте ніякі засоби , ні гель , не пінки , не наносьте не на тіло , не на рукавичку
  2. Розпарьте шкіру під душем , ванній чи сауні 7-10 хв , вимнкніть воду , тіло має бути злегка вологим
  3. На мочіть і злегка відіжміть рукавицю
  4. Круговими рухами , або «вниз вгору» почніть масажувати шкіру
  5. Повторюйте доти , поки не побачити скочування « відмерлої шкіри»
  6. Не ополіскуйте шкіру до кінця процедури, рукавичку ополіскувати можна !
  7. Після процедури промийте шкіру гелем та нанесіть зволожуючий чи поживний крем
  8. Рекомендується використовувати раз 7-10 днів

Ця рукавичка кращє скрабів , тому що вона не травмую шкіру , після скрабів вже на 3 день зʼявляються лусочки і шкіра вже не така гладка . Так от після шовкової рукавички такого немає , вона ніби полірує шкіру .

Я доповнила свою процедуру гелем Rituals The Ritual of Karma Foaming Shower Gel

Мені цей аромат , здається найлегшим зі всіх серій , проте всеодно насичений , пахне вся квартира ) Єдине , що не подобається, це дозатор , надлишок засобу видає ! А так всі їх гелі люблю!

27 лютого, 2025
🪽Kate Rina🪽
27 лютого, 2025