Diksizavr

Harry Potter X SHEGLAM Golden Snitch Highlighter

Коли у Sheglam вийшла нова колекція по Гаррі Поттеру я просто не змогла втриматись і замовила собі палетку тіней, хайлайтер та рум'яна. Зараз же розповім вам про хайлайтер який я вже добре протестувала і маю сформоване враження.
Хайлайтер йде у вигляді золотого снітчу з крильцями. На дотик кругла частина із прорезинового пластику, а крильця зроблені з еластичної резини. Загалом пакування дуже гарне, та тематичне 😍 Єдине , що розчарувало, це те, що снітч мені попався трохи бракований, а саме при закритті залишається прогалина, і з цим нічого не поробиш 😔
При відкритті на рефілі було гарне тиснення, яке я каюсь не сфотографувала, так як майже відразу взяла його у активне використання, і за декілька разів воно зовсім стерлось. Об'єм самого продукту 2,43 грами, що є і не багато і не мало, така собі золота середина 😊 Хайлайтер має сухувату, але при цьому гладеньку текстуру, яка гарно наноситься як пальцями так і пензликом. На шкіру лягає добре, даючи ніжне та розкішне сяйво.

Колір у рефілі на перший погляд золотистий, але це такий золотий який підійде навіть світлій шкірі. При нанесенні видно , що хайлайтер має в собі вкраплення різнокольорових блискіток. На фото намагалася максимально передати це сяяння. Якщо сильно не вдивлятися, то колір переливається із ніжно-золотистого в ніжно- рожевий .

Загалом хайлайтер мені дуже сподобався, не дивлячись на нюансик з пакуванням , хоча купувала я його виключно через нього 😉

P/S: останнім часом дуже полюбила додавати його у куточок ока, як основний акцент 😌

28 лютого, 2025
Diksizavr
28 лютого, 2025