alena.rosee

Найніжніший серед кремів | MyIdi

Дівчата , цей засіб в мене давно був у вішлисті, та ось нарешті він в мене , і як виявилось не дарма я його хотіла спробувати, бо навіть при широкій різноманітності всяких доглядових засобів для тіла, цей бьюті міст, а точніше крем, зараз в моєму топі 👌🏻

Чим сподобався та в чому він такий унікальний - читайте далі 🫧

Не дуже зрозуміло для мене звучить саме назва Міст бо зазвичай місти це спреї , ті що розпилюється. Хоча фініш у його засобу такий цікавий, що можливо виробник тому взяв таку назву для цього продукту.

✨Пакування: пластикова баночка , виглядає лаконічно, емблема бренду надруковано золотом, засіб має захисну фольгу.

✨Консистенція: густий крем з глянцевою текстурою, тримає форму

✨Запах: майже нейтральний, ідеально якщо шукаєте доглядові засоби з мінімальними ароматами або чутливі до сильних віддушок

🌿Активні компоненти:

Олія виноградних кісточок, Олія абрикосових кісточок, Коллаген, Екстракт Спіруліни, Екстракт Шавлії, Стабільна формат вітаміну С, Гіалуронова кислота, Вітамін В5, Обліпихова олія, Бета-каротини (екстракти моркви), Ретинол, Аллантоїн та навіть "мякий ботокс" Гексапептид-39.

Ефект:

Продукт наноситься на шкіру дуже лагідно, хоч він наче і має густу консистенцію, але на шкірі відчуваєься нереально легко, дійсно як міст для тіла.

Цікаво те, що засобу можна нанести мало, і буде ефект зволоження, а можно наносити дуже багато, і НЕ буде ефекту переобтяження шкіри.

Після нанесення буквально через хвилину шкіра повністю суха, але зволожена, має оксамитовий фініш та дуже приємна на дотик.

Це дійсно баночка краси, я користуюсь цим продуктом часто і бачу що є накопичувальний ефект, шкіра тіла має більш привабливий вигляд, в тонусі, має рівномірний тон, а головне гарний рівень зволоження , при цьому жирність та масність відсутні повністю.

Тому дуже рекомендую спробувати, хто любить цікавинки в догляді за тілом, тим паче є пробнички , що зручно та вигідно для першого знайомства 💐

27 лютого, 2025
alena.rosee
27 лютого, 2025