SomovaFM

Ламінування брів в домашніх умовах | Joly:Lab

Виявляється я помилялася, при очікуванні ефекту від ламінування брів. Робивши процедуру ламінування вій, яка зробила їх більш вигнутими та вони тримали цю форму якийсь час. Тож гадала, що від ламінування брів має бути такий самий ефект, як довготривала укладка 🫣

Але виявилось, що ця процедура націлена як раз на зворотній результат, аби бровки стали м'які та податливі для подальшої укладки.

Набір для ламінування брів від Joly:Lab - що є професійним брендом для майстрів бровистів, складається з:

1. Пляшечка пептидного засобу для очищення брів від бруду та себуму.

2. Трьох пакетиків для безпосередньої процедури ламінування

3. Ватні пафи

4. Два пензлики для нанесення засобів.

Спершу очищуємо бровки тим самим пептидним засобом з невеличкої пляшечки, яким можна користуватися і потім.

Це прозора рідина, як водичка, з легким приємним ароматом.

В інструкції чітко прописан кожен крок, тож навіть роблячи це вперше, як робила я, все буде зрозумілим.

Засіб наносимо на пухнастий пензлик та розподіляємо рівномірно по довжині брів. Зачісую їх щітинкою надаючи їм бажану форму.

Час витримки залежить від товшини ваших бровинок: тонке 6-8 хв, нормальне 9-10хв, жорстке 11-13хв.

Бровки після нанесення першого засобу висвітлились, я трошки навіть лякалась, але це нормальна реакція волоска.

Я тримала десь до 10 хв, після легким рухом витерла засіб ватним пафом.

Він трошки припікував і після нього волосинки знов повернули свій темний пігмент, навіть в більш насиченому відтінку.

Наношу засіб так само пухнастим пензликом і витримую до 10 хв. Знімаю ватним пафом.

Рідини можна не шкодувати, бровки мають насититись активними компонентами, тому наносила її у декілька слоїв, прочисуючи та укладаючи бровинки. Цей засіб змивати вже не потрібно.

Професіонали радять робити дану процедуру не частіше, ніж раз на два місяці, аби не перепалити та не зіпсувати брови від такого хімічного впливую.

Бровинки дійсно стали дуже податливі, що було на початку незвично, бо достатьо було одного легкого руку, і вони міняли свою траекторію. Я то звикла, що мої брови дивляться в одну сторону і не треба напрягатись з укладкою 😅

Проте побачиви, як виглядають бровинки після ламініування та укладки, де кожна бровинка відокремлена, має чітку форму та насичений блискучий колір без покраски - зрозуміла, що це емейзінг результат.

Я отримувала багато комплиментів до своїх брів, при тому не роблячи із ними потім нічого.

Така процедура має ідеально підійти тим, в кого неслухняні жорсткі брови.

27 лютого, 2025
SomovaFM
27 лютого, 2025