Корич невий лайнер Catrice Calligraph Artist Matte Liner - за та против?
Колись в пошуках ідеального макіяжу, я відкрила для себе коричневу стрілку. Як виявилось вона ідеально підходить під колір моїх очей і робить мій погляд більш виразним.
З того часу почались пошуки підводки. Я перепробувала майже всі формати засобів і зупинилась на лайнерах. Мені здається це найбільш зручний варіант, не тільки щоб швидко зробити макіяж очей, а й підправити його в разі чого.
Так, в мене в руках опинився лайнер Catrice Calligraph Artist Matte Liner. Перша спроба була досить вдала. Меня сподобався тонкий фетровий кінчик фломастеру і насичений колір. Але варто було підводці полежати декілька тижнів, як кінчик висох, я засмутилась і закинула засіб в довгий ящик.
Через час я знайшла її і перед тим як остаточно позбавитись, вирішила спробувати знову зробити собі стрілочки. І, о диво, вона почала малювати. Почитавши відгуки, я зрозуміла, що її треба зберігати головою вниз, щоб засіб не висихав.
Лайнер Catrice Calligraph Artist Matte Liner підійде навіть, якщо Ви не в мієте малювати, він дуже зручний у використанні і гарно промальовує тоненькі стрілочки.
Суттєвий мінус цього продукту - погана стійкість. Якщо ви як і я можете ненароком забути, що у вас нафарбовані очі і навіть трішки потерти їх, то сліду від стрілки, на жаль не залишиться.
Але я знайшла вихід, дублюю стрілку поверх коричневими тінями і тим самим подовжую її стійкість. Ну і звісно ношу із собою, щоб при необхідності продублювати хвостик стрілки, який я можу випадково зітерти.
Коментарі (0)