Hrystja__

Нова лімітка від Shelly…за нею варто «полювати»

Як тільки побачила цю новинку, зразу зрозуміла, що я її хочу. І таки "вихватила" цей крем, бо його практично ніколи не буває в наявності.

Я дуже люблю продукцію Shelly, в мене практично вся косметика для догляду від цього бренду. І якщо треба якийсь крем чи собі, чи на подарунок...я шукаю серед асортименту Shelly...бо тут не тільки якість і дієвість, але й красиве пакування, яким хочеться милуватися.

Воно дуже стильне, по-справжньому весняне. А ще тут металевий тюбик. Не знаю чому, але мені саме таке пакування подогзнасно більше, ніж з пластику.

Крем мініатюрний, його зручно кинути в сумочку ні витягати при потребі. І готуйтеся до того, що кожен раз будуть питатися, що це таке. А потім захочуть ще й понюхати 😉

Крем має дуже гарний запах жасмину. Він ніжний, не навʼязливий. Відчувається цей запах на шкірі годину точно.

Текстура не густа, більш живильна, вбирається трішки повільніше, але жодної липкості на руках нема.

В складі олія макадамії, яка живить та пом'якшує шкіру, а екстракт жасмину підвищує її пружність та сприяє процесам регенерації.

Зразу після нанесення відчувається зволоження, мʼякість і сухості взагалі нема.

Таку знахідку я дуже рекомендую...як собі, так і на подарунок. Його точно оцінять.

28 лютого, 2025
Hrystja__
28 лютого, 2025