Project Pan: Результати
Що вдалось закінчити за місяць + враження він закінчених засобів🪄
Привітики🪽
20 січня я зробила собі виклик, щоб закінчити продукти до останньої краплі, а тільки після цього можна купити щось новеньке: https://club.makeup.com.ua/post/64019/
Планів було надто багато, а чи вдалось закінчити абсолютно усе задумане?
Засоби для обличчя
✅Вдалось закінчити:
- Сироватка для обличчя з азелаїновою кислотою. Q+A Azelaic Acid Balancing Serum
Засіб мені дуже сподобався, якщо використовувати його регулярно то результат дійсно помітний, шкіра стає чистішою, кількість висипаннь зменшилась, тон шкіри став рівнішим.
- Зволожувальний тонер з ефектом пілінгу. Round Lab 1025 Dokdo Toner
Дуже приємний тонер, не має запаху взагалі, на шкірі відч увається приємно, не залишає плівки, швидко впитується.
❌Не встигла закінчити:
- A'pieu Vitamin AC Pad
- Вітамінізовані гідрогелеві патчі під очі. Mermade Energy Boost Patch
Засоби для тіла:
❌На жаль, жодного продукту з цієї категорії я не встигла закінчити
- Антиперспірант роликовий для жінок “Sexy bouquet”
- Лімфодренажний скраб для тіла із зігріваючим ефектом. Mermade Hot Hot Baby
- Лосьйон для тіла. Victoria`s Secret Melon Drench
Засоби для волосся:
✅Вдалось закінчити:
- Сухий шампунь. Batiste Dry Shampoo Clean and Classic Original
Мій перший сухий шампунь і враження від використання в мене позитивні, дійсно допомагає в непередбачуваних ситуаціях, робить волосся свіжішим.
- Шампунь проти лупи "М'ята і ментол". Head & Shoulders Pro-Expert 7 With Mint And Menthol
Надій на цей шампунь у мене було не багато, але він дійсно класний, гарно очищує шкіру голови та залишає приємну прохолоду, з лупою добре справляється.
- Маска для волосся. Esthetic House CP-1 Premium Hair Treatment
Маска мені взагалі не сподобалась, вона не робить нічого особливого, для того щоб побачити крутий результат треба її тримати близько 30 хвилин.
- Кондиціонер "Стійкість кольору" для тонкого і нормального волосся. Nook The Nectar Color Color Preserve Conditioner
Непоганий кондиціонер, але не найкращий, його рекомендувати не можу, на жаль.
❌Не встигла закінчити:
- Відновлювальний комплекс для волосся з шовком. CHI Silk Infusion (міні)