saumary

Project Pan: Результати

Project Pan: Результати

Привітики🪽

20 січня я зробила собі виклик, щоб закінчити продукти до останньої краплі, а тільки після цього можна купити щось новеньке: https://club.makeup.com.ua/post/64019/

Планів було надто багато, а чи вдалось закінчити абсолютно усе задумане?

✅Вдалось закінчити:

• Сироватка для обличчя з азелаїновою кислотою. Q+A Azelaic Acid Balancing Serum

Засіб мені дуже сподобався, якщо використовувати його регулярно то результат дійсно помітний, шкіра стає чистішою, кількість висипаннь зменшилась, тон шкіри став рівнішим.

• Зволожувальний тонер з ефектом пілінгу. Round Lab 1025 Dokdo Toner

Дуже приємний тонер, не має запаху взагалі, на шкірі відчувається приємно, не залишає плівки, швидко впитується.

❌Не встигла закінчити:

• A'pieu Vitamin AC Pad
  • Вітамінізовані гідрогелеві патчі під очі. Mermade Energy Boost Patch

❌На жаль, жодного продукту з цієї категорії я не встигла закінчити

• Антиперспірант роликовий для жінок “Sexy bouquet”
  • Лімфодренажний скраб для тіла із зігріваючим ефектом. Mermade Hot Hot Baby
  • Лосьйон для тіла. Victoria`s Secret Melon Drench

✅Вдалось закінчити:

• Сухий шампунь. Batiste Dry Shampoo Clean and Classic Original

Мій перший сухий шампунь і враження від використання в мене позитивні, дійсно допомагає в непередбачуваних ситуаціях, робить волосся свіжішим.

• Шампунь проти лупи "М'ята і ментол". Head & Shoulders Pro-Expert 7 With Mint And Menthol

Надій на цей шампунь у мене було не багато, але він дійсно класний, гарно очищує шкіру голови та залишає приємну прохолоду, з лупою добре справляється.

• Маска для волосся. Esthetic House CP-1 Premium Hair Treatment

Маска мені взагалі не сподобалась, вона не робить нічого особливого, для того щоб побачити крутий результат треба її тримати близько 30 хвилин.

• Кондиціонер "Стійкість кольору" для тонкого і нормального волосся. Nook The Nectar Color Color Preserve Conditioner

Непоганий кондиціонер, але не найкращий, його рекомендувати не можу, на жаль.

❌Не встигла закінчити:

• Відновлювальний комплекс для волосся з шовком. CHI Silk Infusion (міні)

✅Вдалось закінчити:

• Блиск для губ Lamel Make Up Dazzle Glow

Дуже гарний та приємний блиск, не дуже липкий, а відтінок 402 ну дуже красивий. На губах виглядає дорого.

• Туш для феєричного подовження, об'єму та підкручення вій. Maybelline New York Lash Sensational Firework Mascara

Туш мені сподобалась, вона не осипається протягом дня та не залишає темних кіл під очима, гарно подовжує вії, а завдяки зручній щіточці промальовує кожну війку.

❌Не встигла закінчити:

• Зволожуючий бальзам для губ. Mermade What A Melon

✅Вдалось закінчити:

• М'який очищувальний гель для вмивання. Round Lab 1025 Dokdo Cleanser

Кремоподібний клінсер, такий засіб я тестувала вперше і враження в мене позитивні, він не пересушує шкіру обличчя, але горно її очищує.

• Маска "Стійкість кольору". Fortesse Professional Color Up & Protect Mask

Маска непогана, мені сподобалась, але повноромірний засіб я б не купила, не робить нічого особливого, але волосся після використання стало більш мʼяким.

• Професійна крем-маска для глибокого живлення волосся. Matrix Total Results Pro Solutionist Total Treat

Дуже класна маска, у використанні дуже економна, достатньо 5 хвилин потримати її на волоссі і воно стає неймовірно мʼяким, блискучим та не плутається.

• Пом'якшувальний крем для сухої, загрубілої та нерівної шкіри обличчя та тіла. CeraVe Smoothing Cream

Крем мені не дуже сподобався, він має не дуже приємний запах, та на шкірі деякий час відчувається плівкою.

• Гель–мікропілінг для очищення проблемної шкіри обличчя та тіла. La Roche–Posay Effaclar Micro–Peeling Purifying Gel

Найкращий засіб який я зустрічала останнім часом, після того як використала пробник, одразу замовила повнорозмірний продукт, очищує дуже делікатно та мʼяко, на шкірі стало менше висипань, та загальний вигляд став здоровішим.

❌Не встигла закінчити:

• Шампунь з бондингом для дуже пошкодженого волосся. Matrix Instacure Build A Bond Shampoo

Багато засобів вдалось закінчити, але багато ще залишилось 🪄

Як вам результати такого виклику? Чи є у вас засоби які поки не закінчаться, нічого нового не купите?🤍

28 лютого, 2025
saumary
28 лютого, 2025