Ідеї подарунків на 8 березня
Кожен до цього дня відноситься по-різному, та все ж багато хто дарує подарунки. Буває за декілька днів чи тижнів до свята ми в паніці шукаємо щось цікаве, тому, щоб полегшити життя я вирішила запропонувати свої ідеї і можливо вам буде цікаво.
1.Тональний крем Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place Makeup SPF10
Вже давно вкрав серця багатьох жінок і досі є актуальним. Він має хороше покриття, маскує недоліки і не підкреслює текстуру шкіри. Він, як той пластилін огортає шкіру.
Також це напевне єдиний тональний крем, що не перебивається на екран телефону.
Став справжнім мастхевом як серед візажистів, так і серед звичайних користувачів.
В мене відтінок 3n1 темнуватий, вибирайте свій.
2.Палетка Dior Backstage 001 доречі я брала її по більшій ціні ще давно.)
Підійде для макіяжу всього обличчя, можна використовувати в першу чергу, як хайлайтер , я люблю також наносити в якості тіней, румʼян, бронзера.
Одна палетка-на всі випадки життя. Також цей продукт не замилюється з роками, залишається доволі пігментованим і добре віддається на кісточки.
Всі відтінки дуже стійкі, сяючі і економні, такий подарунок буде довго гріти душу.
3.Помада Dior не залишить байдужою жодну красуню.
Мені особливо подобається формула velvet, (metallic не зайшла) чи то відтінок невдалий саме 100.
Вельветові чудово лягають на губи, виглядають дуже гарно оксамитово, мають розкішний фініш і гарну стійкість.
Мої детальні пости, спробувала багато відтінків:
4.Yves Saint Laurent Rouge Volupte Candy Glaze
Яка ж чудова текстура і фініш 😍 Стійкість доволі гарна для такого типу помад.
У мене відтінок 4-карамельний нюдовий.
Має дуже красиве глянцеве покриття і приємний аромат.
Упакування дуже красиве і якісне, однозначний такий подарунок буде виглядати розкішно.
Мій постик:
5.Набір Hillary
Особисто в мене набір для проблемної шкіри, але можна у них обрати і інші, хоча навіть мій набір доволі універсальний.
Виглядає мега призентабельно і ніжно, а в процесі розпаковки подарує незабутні емоції.
Ви маєте спробувати, там доглядові бестселлери бренду, які подарують дуже класний догляд за шкірою обличчя.
Тут 6 продуктів, для очищення, відлущення, тонізації, зволоження шкіри обличчя і навколо очей.
Тобто все потрібне для базової рутини.
Ось мій детальний пост:
6.Креми для рук Dott
Упакування дуже гарне, виглядає мега стильно! Також тут гарні і цікаві аромати.
Рожевий має дуже ніжний пудровий квітково-фруктовий аромат.
Сірий- пряно-солодкий, такий цікавий в нішевому стилі.
Кремчики гарно зволожують шкіру, швидко вбираються і стануть спр авжньою окрасою сумочки.
Постики:
7.Крем і маска для рук Hedonic
Знову бомбезні упакування! Український дуже стильний і ефективний бренд.
Аромати дуже гарні, теж цікаві, квіткові.
Привести швидко шкіру рук в гарний стан допоможуть ці засоби, в мене нічний крем і маска.) Доречі дуже економні у використанні, порівняно з іншими.
Мої пости:
8.Набір для рук Shelly Professional Care Hand and Nail Set
Знаю, що багато дівчаток ходять до майстра манікюру перед 8 березня, можна зробити такий чудовий подарунок йому.)
Дуже приємний кремчик, який гарно зволожує шкіру і олійка для нігтів, яка миттєво приводить нігті і кутикулу до ладу.
Цей бренд користується високою популярністю у професіоналів, а також чудово підходить і для звичайного користувача. Можна взяти і подругам, потішити їх маленьким сюрпризом.
Детальний постик:
9. Парфуми
- My Way Nectar Giorgio Armani-дуже приємний жіночний аромат на кожен день. Це квіткова корзина, в яку ще поставили медову грушу, і солодку сун ицю. Дуже гарний, його вже обожнюють багато моїх подруг. Аромат цікавий і універсальний, як ковток свіжого повітря.
Dolce & Gabbana Devotion- зацукрований лимон і ваніль. Красивий гурманський солодкий аромат, пахне насичено, дорого і дуже приємно. Такий красивий, ідеальний люксовий парфум.
Флакон в стилі сердечка виглядаю доволі знаково І такий флакон неймовірно приємно тримати в руках.
Трохи бюджетніші, але доволі схожі на Дольче- це Jimmy Choo I Want Choo
Теж цитруси і ваніль, розкішний аромат, звучить значно дорожче, ніж коштує, правда Дольче більш солодкий і тягучий, у Джимі відчуваю яскравіший цитрус.
Щей така смачна ціна на мейкап, якраз вчасно.
Burberry Her туалетна вода - мега приємна солодка груша з легкими квітковими акордами. Він хоч солодкувато-свіжий, не приторний, але іскристий, загалом дуже приємний.
Знову ж жіночний красивий, іскристий, улюблений для мене аромат цього бренду!
Раджу затестити, може стати фаворитом на весну і літо.
Ці парфуми захочуть всі співробітниці на роботі і вам потім доведеться скидатись колективом їм на день народження.
10. Спрей Victoria's Secret Velvet Petals Fragrance Mist
Дуже приємний мигдалевий аромат і трішки квітів, такий дівчачий солодкий.
Підійде більше для молодої дівчини, хоча я 30+ люблю ним користуватись, буває тягне на щось таке солоденьке, радісне, чому б і ні.
11.Poetry Home
Poetry Home Opulence Rouge
Гель для душу, має аромат: ванільно-амброво-деревинний, дуже вишуканий і цікавий, він дарує приємні відчуття під час прийому душу і залишається на шкірі.
Свічка Poetry Home Invisible Abu Dhabi
Це така ароматерапія!
Найкраща і найароматніша свічка, що у мене була, таке ж можу сказати про їх гель для душу. Відчуття перебування наче в дорогому готелі, але такий ефект можна створити в себе вдома.
Упакування потішить будь-кого-це настільки вишукано, таке більше ніде не знайти. Я брала безпосередньо у них, не знаю чи з makeup прийде така ж гарна коробка, думаю треба уточнювати.
12.Набір Joko Blend волосся
Доволі бюджетний, та такий чудовий!
Тут є олійка і термозахист. Для класного блиску, гладкості і захисту волосся. Також набір неймовірно ароматний
Мій пост:
13.Набір для тіла знову від Joko Blend
Милі рожеві баночки для приємного часу проведення в душі і після нього. Знову ж ціна сповна лояльна, але аромати тут дуж е класні і якісні, тут відчутно ваніль, пудровість і квіти.
Гель для душу дарує ніжне очищення, а крем для тіла невагоме і якісне зволоження.
Чудово, що зʼявився набір, він виглядає ще більш призентабельно в якості подарунку.
Детальні фото і враження на ці продукти:
Я підібрала не просто класні продукти, а щей призентабельні на вигляд, зовнішній вигляд і крутий вміст одночасно дійсно дарують класні емоції, знаю по собі. А гарні аромати… то так, здатні розтопити серце будь-якої жінки.
Хтось святкує 8 березня, хтось не вважає зараз це святом, хай кожен вирішує для себе, але цінуйте своїх жінок щодня.
Перед вам був косметичний ревізор і активний тестувальник.)
Коментарі (0)