Класика vs. Інте нс: очікування та реальність
Враження від Light Blue Eau Intense Dolce&Gabbana
Не дивлячись на мою любов до свіжаків я завжди проходила повз класичного Light Blue від Dolce&Gabbana. Пробник маю просто для референсу. Але все ж вважаю що можна знайти цікавіші композициїї за приємнішу ціну. Та і технічні характеристики м'яко кажучи не вражають. Але я розумію чому його люблять - це вже класика поза часом. Він у певному сенсі задав тренд на подібні композиції. Тому, побачивши пробник версії інтенс мала надію що назва виправдає очікування. В моїй уяві це буде більш стійка, насичена та цікава версія флагмана. Та і багато блогерів його хвалили. Тому поспішила тестити. Що ж я почула?
На старті це дійсно схожа на флагман композиція, але більш цікава. Тут ще відчувається хрустке, свіже, натуралістичне, соковите яблучко. Я просто закохалась і одразу захотіла додати його у віш-ліст. Та потестувавши вже другий, третій раз я почала відчувати дуже неприємну базу яка почала проявлятись буквально через кілька хвилин. Чи це такий мускус, чи амбервуд дає такий ефект не можу сказати, але відчула, вибачте - запах поту. Ніякої свіжості.. Хотілось його швидше змити з себе. Дива не сталось... Тому він не є таким універсальним як його старший брат і я категорично не раджу його для сліпої покупки. Можливо, ви й не станете відчувати цей мускус як я, і він може вам сподобатись, адже поціновувачів у цього армату також багато. Але є велика ймовірність що ні... Тому, будьте обережні. Дякую MakeUp за можливість потестувати пробник. А в мене мінус одна хотілка... що можливо й на краще.😅
Коментарі (0)