Бюджетна маска, яку рекомендують навіть дерматологи!
Я не люблю тканинні маски, а от змивні — те, що треба! Сьогодні розповім про одну з таких.
Я обожнюю глиняні маски, тому вирішила спробувати бюджетний засіб від іспанського бренду Byphasse. У лінійці бренду є маски, що працюють з різними запитами шкіри, але мій дерматолог радив саме Masque A L'Argile Anti-imperfections Clay Mask — проти недоліків шкіри (оскільки я маю акне). Тому розповім про досвід використання:
- Тюбик звичайний, дизайн лаконічний. Об'єм — 150 мл.
- Приємна ціна: я купувала за 242 грн, але на знижках можна вхопити її менше ніж за 200 грн.
- Має яскраво виражений косметичний аромат.
- Колір м'ятний, конситенція досить густа, іноді важко видавлювати з тюбика.
- У складі є скрабуючі часточки, що при змиванні будуть відлущувати відмерлі частини шкіри.
- При нанесенні відчувається охолоджувальний ефект.
- Маска підходить для жирної та проблемної шкіри. Наношу на 15-20 хв один раз на тиждень.
Загальне враження від використання:
- інтенсивний аромат продукту іноді трохи дратує;
- завдяки кремовій текстурі маска не осипається, коли "схоплюється" на обличчі;
- не пересушує шкіру, не викликає подразнення;
- звісно, про "очищення пор" чи "розчинення сальних пробок" мова не йде, будьмо реалістами;
- маска матує, прибирає надлишок себуму, трохи прискорює загоєння запальних елементів та відлущує відмерлі часточки — оце й усе.
Чи придбаю цю маску знову? Гадаю, що ні. Моє серце належить глиняній масці від Some By Mi (https://club.makeup.com.ua/post/37785/), але маска Byphasse — непоганий бюджетний засіб, який варто спробувати.
А що ви думаєте з цього приводу? Чи пробували маски цього бренду?
Коментарі (0)