Пінка для вмива ння з комплексом пептидів
Joko Blend Lift Control
Привіт!
Ну лінійка Lift Control, стала справжнім фаворитом у багатьох дівчат. Великий плюс, що її оцінили, власниці різного типу шкіри. Я маю чутливу, жирного типу шкіру. І я дуже задоволена цією лінійкою.
Про тонер писала тут - https://club.makeup.com.ua/post/67083/
Про сироватку - https://club.makeup.com.ua/post/67082/
Сьогодні про - Пінку для вмивання з комплексом пептидів.
Представлена в зручному форматі, пластикова пляшечка. Механизм дозатора - піноутворювач (помпа). Дозатор іде разом із щіточкою, для вмивання та легкого масажу шкіри. Зверху є захистна прозора кришечка. Об'єм 150 мл.
Щіточка дуже м'яка (силікон), та приємна в використанні, але, хто таке не любить, вона дуже легко знімається.
Упакована в гарну, презентабельну картону коробочку, де є вся необхідна інформація для споживача.
Склад (інформація від виробника):
Aqua (Water), Sorbitol, Glycerin, Coco-Glucoside, Sodium Olivoyl Glutamate, Disodium Cocoyl Glutamate, Cocamidopropyl Betaine, Phenoxyethanol, Panthenol, Hydrolyzed Elastin, Mannitol, Acetyl Tetrapeptide-9, Acetyl Tetrapeptide-11, Fucus Vesiculosus Extract, Laminaria Digitata Extract, Parfum (Fragrance), PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid, Sorbic Acid, Sodium Chloride, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol.
Має безсульфатну формулу.
Запатентований пептидний комплекс Replexium має виражену зміцнюючу дію, інтенсивно живить, зволожує, позбавляє сухості і допомагає підтримувати оптимальний рівень вологи в клітинах епідермісу.
Екстракт морських водоростей відновлює мінеральний баланс шкіри та стимулює синтез вітамінів у шкірі.
Текстура - це ніжна, пишна пінка, білого кольору.
Аромат - квітково- фруктовий, мене не дуже виразний (хоча інші засоби в лінійці мали більш виразний аромат), на шкірі не залишається.
Я не знаю як, пептидний комплекс, працює в цьому засобі, і якого "спец" ефекта треба чекати від пінки, яка знаходиться на шкірі, максимум хвилину (і то не факт).
Хочу сказати, що це дуже м'яка, та делікатна, базова пінка, яка чудово доповнює всі засоби з цієї лінійки.
Для мене це гарне та дбайливе очіщення.
Це комфортність для моєї чутливої шкіри, ніякого стягнення, тільки зволоження.
Гарний варіант на кожен день.
Тут саме про комфорт та м'яку дію, я такі засоби люблю!
Коментарі (0)