Darina🦉

Моє "Tinkовське" манго

Моє "Tinkовське"  манго
Моє "Tinkовське"  манго

Звісно, якщо це аромат манго, то це моє, і звісно, якщо це "Tinkовське" манго, то теж сюди. Бо саме з цього бренду, я почала "фанатіти" за ароматом манго!

В мене яскравий - Подарунковий набір Tink Mango Splash Hand & Lips Set

Склад набору: 

Крем для рук відновлювальний з екстрактом манго та маслом ши - Tink Superfood For Body Mango & Shea Butter

Зволожувальний бальзам для губ "Манго" - Tink Superfood For Lips Mango

Засоби упаковані в гарну, жовтеньку-помаранчеву картону "сумочку". Є зручний шнурочок. На звороті є вся необхідна інформація для споживача.

Моє "Tinkовське"  манго

Бальзам для губ представлен в зручному форматі для використання. Пластикова туба, разом з дозатором. З гарним яскравим принтом. Об'єм 15 мл.

До складу входять : ексклюзивна комбінація з бджолиного воску, олій виноградних кісточок і жожоба, а також вітаміну Е.

Текстура - не надто жирна, густенький бальзам, прозоро-молочний, з легким жовтим підтоном. Фініш - це прозорий блиск.

Аромат - солодке, стигле манго, не хімозне, саме натуральний аромат з кислинкою. На смак він солодкуватий.

Що сподобалось?!

Текстура, яка гарно "сидить" на шкіри, він не липкий, не жирний, не тече, волосся на нього не липне. Дуже вдала та комфортна текстура.

Тримається до першого перекуса, а так залишається навіть і після кави.

Гарне та тривале зволоження.

Бальзам прям "лікує" суху шкіру, та сприяє швидкому загоюванню.

Ну з ароматом все зрозуміло!

Крем представлен в пластивовій тубі, кришка фліп-топ. Об'єм 45 мл. Зручний формат, який можно брати завжди з собою.

Текстура - кремова, легка, білого кольору. Крем швидко вбирається, протьогом кількох хвилин, не залишаючи не приємних відчуттів.

Аромат - такий самий, який у бальзама, але більш насичений.

Залишається на шкірі до години.

Засіб має формулу на основі екстракту манго, багатого на вітаміни А та С.

Для мене це гарний базовий крем без "спец" ефектів.

Достатне зволоження і воно миттєве.

Одразу усуває відчуття сухості. І він доволі гарно заспокоює шкіру та знімає почервоніння.

Тож, два засоби саме базові та дієві, а великим для мене плюсом, є саме мій улюблений аромат❤️

07 березня, 2025
Darina🦉
07 березня, 2025