Fraulein

Порожні баночки та викидушки лютого

Порожні баночки та викидушки лютого

Сама не помітила, як ця рубрика стала однією з улюблених тут у клубі. Люблю подивитись у дівчат, що ж закінчилось і короткі враження про кожен продукт.

Тож з радістю поділюсь і своїми викидушками цього місяця.

Гель для душу Palmolive Pampering Oil
Люблю ці гелі для душу, вони бюджетні, проте чудово працюють і мають великий асортимент ароматів.
Проте саме цей мені не дуже зайшов - здався мені рідкуватим і не досить очищуючим. Але аромат приємний, солодкий мигдалевий.
Тому конкретно цей 8/10.

Антиперспірант Nivea Derma Dry Control

Я вже писала, що дезоранти Нівеа не достатньо дієві для мене. Цей не виняток. Має дуже смачний аромат, що відчувається на тілі години дві.

Зручний формат, але якщо підносити близько до зони нанесення, сильний "пшик" трохи болісний, проте не пече навіть після гоління. А ще помітила, що залишає сліди на чорному одязі.

6/10

Old Spice Whitewater

Найкращий дезодорант чоловіка. Проте саме цей аромат не став улюбленим з усіх використаних. Дуже зручний великий формат - 85 мл. Вистачило на доволі довгий термін щоденного використання - 4 місяці.

До речі, дуже дивно, що не всюди в Європі можна знайти цю фірму на поличках. А дуже шкода, бо продукція дійсна крута, особливо дезіки та гелі для душу.

9/10

Антиперспірант Rexona

Має приємний свіжий аромат. Проте виявився не найкращим. Не дуже дієвий, та ще й залишає сліди на одязі, а під пахвами збирається в поломки.

Але + у тому, що не пече, навіть після гоління.

6/10

Пінка для вмивання Pyunkang Yul
Знахідка для мене - ця чудова пінка. Така ніжна і делікатна, і чому я не познайомилась з нею раніше?
Я любила, в основному, користуватись нею вранці. Читала відгуки, що багатьом не подобається її аромат, проте мене він взагалі не відштовхує. Нейтральний та майже відчутний.
Прекрасно очищує без відчуття стягненості або сухості.
10/10

Крем для жирної шкіри обличчя Triuga

Чудовий крем для моєї комбі шкіри. Легка текстура, наче водяниста. Легко розподіляється по шкірі і швидко всотується, не залишаючи відчуття липкості або маски. Аромат нейтральний Випадково відкрила для себе цього виробника і з радістю буду повторювати та знайомитись з іншими продуктами.

10/10

Зволожуючий крем Nivea Soft
Раніше не любила креми Нівеа взагалі, а класичний, в синій баночці конкретно. Але цієї зими вирішила все ж подружитись з ними. І саме цим з задоволенням користувалась взимку. Особливо актуально це було після хвороби, коли від постійного тертя носу серветками виникала сухість та лущення шкіри.
А ось як варіант для моїх сухих рук не підійшов - замало поживного ефекту.
8/10

Семпли маски для волосся Aveda
Вони потрапили до мене в замовленні, коли купувала засоби для освітлення волосся.
Непогана маска, волосся після неї гладеньке, блискуче і м'яке. Має приємний свіжий аромат, що чимось нагадує іланг-іланг. Я б залюбки придбала такий повнозмір для свого волосся.
10/10

Кондиціонер для волосся з медом L'Oréal
Я вже писала про цей кондиціонер. Я люблю ці маски, що кладуть у фарби. З задоволенням придбала б такий літровий засіб. Але саме цей медовий - трохи поступається, проте всеодно чудовий.
8/10

Олійка для волосся CHI Silk infusion

Писала про неї тут:
https://club.makeup.com.ua/post/66422/
Чудова і прекрасна, проте не для постійного використання.
8/10

Біла підводка Kruidvat
Я просто шукала собі білу підводку для малювання стрілок і тонких ліній, і ця виявилась єдиною, що була в магазині. Повне розчарування - водяниста, напівпрозора. А кінчик такий м'який, що просто гнеться при спробі щось намалювати. Шукала у Catrice, але не знайшла.
1/10
До речі, якщо знаєте класну білу підводку - підкажіть будь ласка 🤍

На фото ще не потрапили два продукти - гель для вмивання Bioaqua Papaya. І маленький відливантик парфуму Avon Attraction.
На рахунок гелю скажу, що в цілому не поганий, проте трохи загустий і шкіру трохи стягує після миття. (8/10) А аромат - мій улюблений, хоч і дуже бюджетний мережевий варіант.

28 лютого, 2025
Fraulein
28 лютого, 2025