Огляд на контуринг Top Face (відтінок 404 Diana) та Kiko Milano (відтінок 201 Chocolate)
Контуринг – це один із найважливіших етапів макіяжу, особливо якщо хочеться надати обличчю виразності. Довгий час я мріяла про Kiko Milano Sculpting Touch Creamy Stick Contour у відтінку 201 Chocolate, але його ціна в 800 гривень змушувала задуматися.
Упакування
Як не дивно, Top Face вразив мене своїм оформленням. Пластикова упаковка виглядає дуже стильно, міцна, з плавним механізмом, який закручується без скрипів. У Kiko упаковка простіша та легка
У стіку обидва продукти здаються теплими, але при розтушовці поводяться по-різному. Top Face 404 Diana більше нагадує бронзер – теплий, рудуватий відтінок, який не створює тіні, а додає засмаглого ефекту. Якщо у вас теплий підтон шкіри або ви шукаєте продукт саме для бронзування – цей варіант вам підійде.
Kiko 201 Chocolate спочатку здається теж теплим, але при розтушовці проявляється неймовірний холодний сірий відтінок, який ідеально імітує натуральну тінь.
Текстура
За текстурою Kiko для мене абсолютний фаворит. Кремова, майже сатинова формула легко наноситься, плавно розтушовується і не залишає плям. Top Face більш щільний, вимагає швидкої роботи, бо швидко застигає.
Стійкість
Обидва продукти мають хорошу стійкість, не скочуються та не підкреслюють текстуру шкіри. Проте Kiko тримається трохи довше, не змінюючи відтінку протягом дня.
Підсумок
Якщо ви шукаєте бюджетний бронзер, який не викликає алергічних реакцій і чудово підійде для теплого підтону – Top Face стане відмінним вибором. Але якщо ви, як і я, любите натуральний ефект тіні та готові інвестувати у якісний продукт – Kiko Milano точно вас не розчарує.
Обидва продукти мають свої переваги, але для холодного контурування я все ж обираю Kiko.
Коментарі (0)