olaolaola

Пусті баночки, частина 2

Пусті баночки, частина 2

1. Schwarzkopf Gliss Aqua Revive Moisturizing Shampoo

100/10

Тільки в 2024 році більш менш знайшла зі своїм волоссям спільну мову, останні років 5 я була противником силіконів та догляду типу Elseve, Gliss та подібних засобів, зараз я повністю перевзулась і вважаю, що цей шампунь чудово працює на моєму волоссі, волосся блищить, не випадає і добре виглядає.

2. Mixa Atopiance Soothing Balm Panthenol Comfort

15/10

Супер засіб, взагалі немає запаху, останнім часом для мене це стало важливим, в мене дуже суха шкіра тіла, в морози навіть з'являються ранки від сухості, цей засіб за ніч значно покращує ситуацію, для мене схожий на подібні крема від Babe, і напевно Babe все ж таки трохи кращій, але цей засіб і коштує в 2 рази дешевше.

3. La'dor Eco Hydro LPP Treatment

10/10

Купувала цю масочку по відгукам, классний засіб за свої кошти, скоріше за все буду повторювати, запах приємний, волосся гладке, бальзамом не закріпляла, зазвичай коли мила волосся використовувала замість цієї маски інший засіб, але інколи чередувала з цією маскою, результат сподобався.

4. Comex Ayurvedic Natural

0/10

Купувала цей бальзам по відгукам, відгуки майже всі позитивні, але взагалі не моє, запах мені дуже не підійшов, хоча зазвичай до трав'янисто-натуральних запахів я відношусь позитивно, волосся склеєне, складно розчісується, плутається, не підійшов взагалі.

01 березня, 2025
olaolaola
01 березня, 2025