Сироватка з цинком Q+A Zinc PCA Facial Serum та ще одна надія зробити шкіру більш матовою
Коли в минулому житті дівчата стояли в черзі за гарною шкірою, розкішним волоссям та шикарною фігурою, я стояла в черзі в МакДональдс, щоб вихопити та з’їсти дабл чізбургер…
Тепер я маю комбіновано-жирну шкіру, з розширеними порами, жирністю в Т-зоні, та більш сухими ділянками на щоках. Тому я завжди шукаю собі засоби, для того аби врегулювати цю красу і все ж таки дійти до ідеалу шкіри, про яку я мрію.
В пошукає себорегулюючої сироватки я натрапила на Q+A Zinc PCA Facial Serum. У складі тут унікальна формула цинку PCA та ферментована суміш грибів шиїтакі. А я, як людина, яка в підліткову віці наносила на прищики цинкову пасту, знаю як класно цей компонент працює на жирній шкірі.
Сироватка має приємну текстуру, без запаху, швидко поглинається та зволожує шкіру. Вона універсальна, тому її з легкістю можна нанести як зранку під мейк, так і у вечірньому догляді.
Користуючись серумом близько двох тижнів я помітила перші результати. Шкіра дійсно стала більш матовою. Засіб гарно себорегулює та вирівнює тон. Крім цього, вона не сушить, тому я сміливо наношу її на все обличчя. Також, сироватка гарно вирівнює тон та покращує рельєф.
Ще один лайфхак використання Q+A Zinc PCA Facial Serum я відкрила для себе, коли в мене вискочив великий підкожний прищик на підборідді. Як на зло закінчилися всі точкові засоби і я вирішила точково нанести серум на запалення. І на ранок, воно дійсно стало менше. Тому, користуйтесь 🙌🏻
Коментарі (0)