olaolaola

Пусті баночки, частина 3

Пусті баночки, частина 3

1. Bourjois Healthy Mix Clean & Vegan Foundation

100/10

Моя найулюбленіша тоналка, напевно вже років 5 користуюсь тільки нею, поки навіть не планую тестувати інші, але завжди перед застосуванням наношу крем для обличчя, без крему підкреслює шелушіння.

2. Cos De BAHA Matrixyl 3000 Argireline

0/10

Цей засіб купувала по відгукам, всі відгуки позитивні, але я чомусь зовсім його не зрозуміла, він мені не давав зволоження взагалі, плюс для мене дивна консистенція, вона гелева і липка, навіть не закінчила банку.

3. Eveline Cosmetics Extension Volume 4D False Definition Push Up Volume and Curl

10/10

На мою думку, класна туш за свої кошти, насичений чорний колір, силіконова щіточка, яка гарно розділяє, не склеює, хотіла спробувати щось нове, накупила інші засоби, все не те, повернусь до цієї.

4. Maybelline New York Superlock Brow Glue

10/10

Коли тільки купила жалілась подружці, що це дивний засіб, схожий на клей, тільки зараз помітила, що взагалі-то навіть в назві є слово клей 😄, чудовий засіб, буду купувати знову і знову, гарно вкладає, не білить.

5. Carmex Lip Balm

10/10

Супер засіб, гарно працює, свого часу тільки їм рятувала губи, спочатку не звертала увагу, але таки почав бісити цей специфічний запах, були різні версії, але у всіх все ж таки він присутній, не буду більше купувати.

01 березня, 2025
olaolaola
01 березня, 2025