Я знайшла ідеальну КОРИЧНЕВУ підводку
Підводка-фломастер для очей Eveline Cosmetics Variete Brown Eyeliner 🤎
Ця підводка не підвела мене ще ні разу. З нею завжди тоненькі стрілки, що тримаються протягом усього дня. Придбала одного разу випадково на акціях, а тепер планую повторювати постійно.
У підводки Евелайн тоненький аплікатор-пензлик, що дає змогу промалювати найтонші лінії. Він в міру гнучкий, що не менш важливо.
Колір матовий коричневий з теплим підтоном, на шкірі відбивається рівномірно. Не дуже темний, але і не світлий, не напів прозорий. Також є можливість нашаровувати. Мені подобається, що саме з коричневою підводкою погляд і макіяж в цілому виглядає більш ніжно.
Окремо хочу відмітити стійкість. Ця підводка витримувала спеку, а також гарно показувала себе у прохолоду. Не розмазується, не тече, не тріскає і не осипається.
Витримала навіть баню, басейн. Звісно, без тертя, але з очей вона не зникла взагалі.
Тому для мене це найкраща підводка взагалі з усіх, що були. Планую ще спробувати таку ж, тільки у чорному кольорі. Ну і звісно, повторювати коричневу, адже без неї тепер не уявляю свій повсякденний макіяж 🥰
Коментарі (0)