La'dor Herbalism Treatment
Нова маска, яка перевершує легенду?
Здається, всі знайомі з легендарною протеїновою маскою La’dor. Але що, якщо я скажу, що з’явилася новинка, яка може її перевершити?
З La'dor Herbalism Treatment я познайомилась відносно недавно - місяць тому, але вона вже встигла стати однією з моїх улюблених, адже має гарне співвідношення ціна/якість. Вона розроблена спеціально для ослабленого і пошкодженого волосся, що схильне до випадіння. Маска містить у собі екстракт із 7 видів трав та відновлюючий комплекс з 20 амінокислот, що сприяє живленню і відновленню волосся. Тепер розповім детальніше.
- ПРО МАСКУ
Маска має густу консистенцію, що зменшує її розхід, виражений травʼяний аромат, який після змивання стає м’яким і менш помітним, залишаючи на волоссі лише приємний трав’яний шлейф. Обʼєм 10 мл, 150 мл і 360 мл. У мене - 150 мл.
- СКЛАД, ОСНОВНІ ДІЮЧІ РЕЧОВИНИ
Склад досить багатий, містить амінокислоти, травʼяні екстракти і не обійшлося й без силіконів. Ключові інгредієнти:
🧪Олія камелії – живить, додає блиску і зміцнює волосся.
🧪Олія виноградних кісточок – зволожує, захищає від вільних радикалів і додає м’якості.
🧪Арганова олія – глибоко живить, відновлює пошкоджене волосся та підвищує еластичність.
🧪Екстракт гамамелісу – має заспокійливі та протизапальні властивості, регулює жирність шкіри голови.
🧪Екстракт шавлії – зміцнює волосся, має антиоксидантну дію.
🧪Екстракти меліси та мʼяти – заспокоюють шкіру голови, додають свіжості, стимулюють кровообіг.
🧪Екстракт лаванди – заспокоює, сприяє регенерації шкіри голови.
🧪Екстракт хаутюнії – має протизапальні та антиоксидантні властивості.
🧪Екстракт евкаліпта – освіжає, стимулює шкіру голови, має антисептичну дію.
🧪Амінокислоти сприяють відновленню структури волосся.
🧪Молочна кислота – регулює pH, м’яко відлущує шкіру голови, сприяє зволоженню.
🧪Силікони – надають волоссю шовковистість і блиск.
- СПОСІБ ВИКОРИСТАННЯ
Маю освітлене і пошкоджене по довжині волосся, жирну шкіру голови.
Маску застосовую 1 раз на тиждень, наношу на вимите волосся, рівномірно розподіляю, відступивши від коренів приблизно 5 см, закриваю волосся шапочкою для душу і дещо підігріваю феном для кращого ефекту, витримую 30 хв. Потім ретельно змиваю водою.
- ВРАЖЕННЯ
Що ж робить маска на моєму волоссі?
✅ Ущільнює його, візуально робить більш густішим;
✅ Розгладжує;
✅ Полегшує розчісування;
✅ Надає блиску;
✅ Маска має накопичувальну дію: за місяць використання волосся візуально стало більш доглянутіше і здоровіше.
Із мінусів:
⛔️ Потребує ретельного змивання, якщо погано змити - може бути ефект брудного волосся.
- ВИСНОВОК
Ця маска від La’dor з трав’яними екстрактами значно покращила стан мого волосся за місяць, попри необхідність ретельного змивання — рекомендую за якість і ціну!
Коментарі (0)