Чудовий відтінок
Maxi Color Viva Italia Glam Matt Lip Liquid
Помади на весну я почала купувати, щоб закохались у мене, але так вийшло, що закохалась я у цей прекрасний відтінок помади від Maxi Color.
Помада має простий футляр та не дуже живичу кришечку, вона в мене вже обдерлась.
Була запакована у захисну слюду, яку я поспішила зняти, як тільки її отримала.
Виробник назвав цю лінійку Viva Italia, тому що помада виготовлена з італійської сировини. Користуватись помадою можна 6 місяців після відкриття. Вона не велика, 4,5 грами.
Матова помада комфортно наноситься, фініш не надто сухий, не жирна, не липка, не розтікається. Запах приємний, солоденький. Не сушить губи.
В мене помада у відтінку 01 Rich caramel. Це найпопулярніший відтінок цієї помади, його складно знайти, але воно того варте. Я додаю свотчі того, як помада виглядає на руці без сонця та на сонці, але на моїх губах вона розкривається з більш помітною розовинкою. По темності ця помада 1-в-1 співпадає з насиченістю моїх губ, отже вдень вона має колір пильної троянди, а ввечері при штучному освітленні в ній проглядається приємний, не надто холодний бузковий відтінок. Така вона натуральна та в міру холодна, не сіра.
Помада комфортно носиться та стійка, вона навіть витримує легкий перекус. Вона трішечки не така ідеальна як матова помада Aden, але в них немає цього божественного відтінку, та й коштує вона всього 70 гривень.
Мені настільки сподобався колір та помада загалом, що я хочу тримати її про запас.
Коментарі (0)