Yustal

Чудовий відтінок

Чудовий відтінок

Помади на весну я почала купувати, щоб закохались у мене, але так вийшло, що закохалась я у цей прекрасний відтінок помади від Maxi Color.

Помада має простий футляр та не дуже живичу кришечку, вона в мене вже обдерлась.

Була запакована у захисну слюду, яку я поспішила зняти, як тільки її отримала.

Виробник назвав цю лінійку Viva Italia, тому що помада виготовлена з італійської сировини. Користуватись помадою можна 6 місяців після відкриття. Вона не велика, 4,5 грами.

Чудовий відтінок
Чудовий відтінок

Матова помада комфортно наноситься, фініш не надто сухий, не жирна, не липка, не розтікається. Запах приємний, солоденький. Не сушить губи.

В мене помада у відтінку 01 Rich caramel. Це найпопулярніший відтінок цієї помади, його складно знайти, але воно того варте. Я додаю свотчі того, як помада виглядає на руці без сонця та на сонці, але на моїх губах вона розкривається з більш помітною розовинкою. По темності ця помада 1-в-1 співпадає з насиченістю моїх губ, отже вдень вона має колір пильної троянди, а ввечері при штучному освітленні в ній проглядається приємний, не надто холодний бузковий відтінок. Така вона натуральна та в міру холодна, не сіра.

Помада комфортно носиться та стійка, вона навіть витримує легкий перекус. Вона трішечки не така ідеальна як матова помада Aden, але в них немає цього божественного відтінку, та й коштує вона всього 70 гривень.

Мені настільки сподобався колір та помада загалом, що я хочу тримати її про запас.

01 березня, 2025
Yustal
01 березня, 2025