Vivian Grey. Гель для душу і крем- мило.
Парфумовано. Ароматна подорож до ванної кімнати зі мною і Vivian Grey Gemstone Ylang&Vanilla.
Давно хотіла написати відгук по двом продуктам, та якось вилітало з голови. І тут, сьогодні знайшла свою "заначку", пляшечку для гарного настрою🫢.
Ну що ж, ось і настав час дати, відверто, хороший опис двом "улюбленцям".
Чому хотіла про них написати? Vivian Grey - це найбільш парфумовані гель для душу і мило, що в мене були, евер. Запах нереальний. Але може не всім сподобатись.
Вперше з цим виробником я познайомилась 4 роки тому. Мала від них крем-мило для рук. Для мене це було таким відкриттям..... Дівчата, мила більш парфумованого ніж це, в мене не було ніколи. Розумію, що зараз такий спектр ароматних виробів, що конкуренцію йому можуть скласти багато виробників і більш доступних по ціні, хоч до прикладу ті ж Тесорі - доступно і сердито ароматно💪. Я маю маленьку особливість організму: мені важко знайти ароматний продукт, щоб його запах не заганяв мене в "куток дискомфорту". Зарізкі нав'язливі запахи можуть мене відштовхнути. Зазвичай я користуюсь продуктами, що не пахнуть, або мають слабко відчутний аромат. Відповідно з вибором капсул для прання геть проблема, а постільну білизну перу взагалі без ополіскувачів чи кондиціонерів, лише гель.
Та, незважаючи на це, я люблю приємно пахнути, люблю коли вдома приємно пахне, та і взагалі, ну а хто не любить..... В моєму випадку я дещо прискіпливіше обираю аромати, аби зжитись з ними, та і все🙂.
Так от. Перед нами німецький бренд Vivan Grey, що відносять себе до класу "люкс", або "преміального" класу, як продукти по догляду за тілом. Ну незнаю, на скільки тут лухарі-преміале, але маркетинг старався, не скромнічав, молодці 😁. По факту - хороший мідл-маркет.
Упаковка. Це те, на що, в їхньому випадку, "клюне" покупець і "клюнула" я.
Упаковка виглядає презентабельно, естетично, привабливо, але не серйозно: на фото і відео я покажу. Матеріал пляшечок - пластик, матеріал фурнітури - пластик, скоріше не дуже якісний, хоча мені дуже сподобався дозатор в милі - працює добре. З часом при використанні почали затиратися наклейки і облазити деякі деталі, але цього і варто було очікувати, це логічно. Тому, не варто надіятись, що пляшечка буде завжди гарненькою , хоча використовувати повторно її точно можна буде.
У випадку з пляшечкою гелю для душу мені не сподобалась кришка-ковпачок. Хиткий і дешевий диск-топ складає враження, що наступне відкриття стане останнім😁. Ну тут я гіперболізую, але все ж таки з ним варто бути акуратним, бо він в правду не надійний. Загалом упаковка виглядає прекрасно, нічого зайвого і впишеться, як на мене, будь-куди.
Об'єм крем-мила в пляшці - 300 мл, об'єм гелю для душу в пляшці - 300 мл.
Також, на пляшечках вказана інформація, що засоби не тестують на тваринах і мають веганську формулу.
Склад. Ну тут, загалом, нічого нового. В головних ролях - вода, піноутворювачі, регулятори в'язкості, ароматизатори, емульгатори, ефіри з жирів і консерванти. Містить алергени. До речі, перелік складових тут короткий. Таке не часто зустрінеш. Буває інформації по складу на подібних банкочках стільки, що знуджуєшся читати після другого рядка. Ну то таке, мене склад рідко напрягає, бо з часом орієнтуєшся, на що особисто для себе звертати увагу. У алергиків складніше, але схема та сама. Тут вже кожному своє.
Органолептичні показники😏.
Колір. Прозорий.
Консистенція. Крем-мило - густа текуча маса, що добре піниться. Гель для душу - рідкий, добре піниться.
Аромат. Чітко виражений. Для себе характеризую, як приємний. Читала, що дівчата порівнюють його з Версаче Крістал Нуар. Не можу сказати, бо не знайома з ароматом. Але мені він дійсно пахне Ілангом. І мені він дуже приємний. А от моїй подрузі - якимсь мастилом🤫 автомобільним😁 . Не знаю чому так їй здається), але знаю, що їй подобаються легкі, квіткові аромати. Ну от важко сказати чи сподобається він конкретно тобі, але ти точно на собі його відчуватимеш. Запах хорошого люксового парфуму, не нав'язливий, але присутній. Ось що скажу про нього я. Запах автомобільного мастила - ось що скаже моя подруга.
До речі, у бренду багато гелів з іншими ароматами. Мала оранжеву пляшечку - неролі і амбра. Дуже добре пахло🙂.
З мого досвіду застосування після гелю і після мила в мене немає відчуття сухості. Шкіра гладенька, шовковиста. Тому, мабуть, його й назвали "крем-мило". Піниться добре. Мило - густе, розхід мінімальний, гель - рідкіший, але піниться добре. Змиваються також добре. По якості питань немає взагалі, мене все влаштовує.
Такі речі створені, щоб побалувати себе, любу дівчинку.
Vivian Grey, ви вкрали моє сердечко🤗
Коментарі (0)