Ta_nyaaaaaaa

Перші викидушки 2025. Коротко і про головне

Усі викидушки для зручності читання поділила на парфумерію; косметику для обличчя, для тіла, для волосся; декоративну косметику; використані пробники.

У цій частині про парфумерію, косметику для волосся і доглядову косметику для обличчя.

Перші викидуш�ки 2025. Коротко і про головне

два шимерні спреї для тіла Rebellion: Phoenix та Apus.

Phoenix схожий на Кірке, дає ледь помітне ніжне сяйво на шкірі. Фруктовий сплеск з добротною дозою мускусу.

Apus нагадує ігристе, а якщо точно, то фраголіно. Хоча піраміда дивує, адже вказані ноти майже не відчуваю. Вони солодкі, але в міру, доволі свіжі.

Взяла собі ще одну мініатюрку, дуже полюбився. Виявився компліментарним і таким стійким за свої смішні кошти.

ВІДЛИВАНТИ:

Mancera Amore Caffe - найсмачніші кавові парфуми. Тут і шоколадка, і легка алкогольна нота, і вершковість пломбіру. Розкішний аромат, я б взяла повторно відливант, але думаю уже на холодну пору.

Детальний відгук 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/post/63406/

Jean Paul Gaultier La Belle Le Parfum

Цей аромат доволі простий, можливо цим і зачепив.

Це зацукрована грушка. Така солодка, аж карамельна, але не приторна. Парфуми дуже стійкі та шлейфові. Ідеальні на холодну пору.

Взяла їх на повтор у більшому обʼємі 10 мл.

Zadig&Voltaire This is Her

Популярний аромат, який багатьом до душі, але не мені. Він трохи колючий, «білий», бо вершковий, але щось у ньому присутнє відштовхуюче. Точно не сподобається тим, хто не є прихильником лактонних нот.

Я відчуваю ваніль, багато пудри і вершки. Також на старті відчувається перець.

Стійкість достойна, 6+ годин точно.

Kylie Cosmetics Cosmic

Цей парфум я вже вихваляла в окремому дописі - https://club.makeup.com.ua/post/49572/

І я дійсно його щиро обожнюю. Він подобається просто УСІМ навколо!

Солодкий, але в міру. Дуже жіночний і універсальний, під будь-який образ на будь-яку подію. Найбільш подобається у теплу пору року, але з радістю користуюся взимку.

Цей аромат про квіти у поєднанні з смачнющим цитрусом з деревино-ванільною базою. Злегка пудровий.

Маю уже декілька відливантів. Обожнюю і буду повторювати ще.

Сироватка для посічених кінчиків La'dor Keratin Power Glue

Має гарний аромат, текстуру гелеву молочного кольору. По волоссю розприділяється легко. Гарно розгладжує і надає блиску. Звісно, не йде жодної мови про склеювання посічених кінчиків))

Але вигляд волосся після засобу подобається.

Тому 7/10

Пілінг для шкіри голови Joko Blend Pre-Treanment Scalp Peeling Scrub

Чудовий пілінг, який виконує свої функції на всі 100%. Гарно очищає шкіру голови, не пересушуючи іі. Незважаючи на дрібні часточки легко вимивається. Має яскравий ментоловий аромат, тож будьте обережні, аби не потрапляло в очі. Піниться майже як шампунь, тому зручний у використанні.

Для мене це 10/10.

Про засоби DSD Deluxe я розповідала в окремому дописі як про набір мініатюр 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/post/58498/

Закінчились 2 засоби: шампунь і незмивна сироватка.

Відновлюючий шампунь з кератином 4.1

Має специфічний аромат ліків, густу консистенцію і дуже насичену формулу, завдяки чому є економним у використанні.

Заспокоює мою чутливу шкіру голови, не пересушує іі, не викликає лупу, а навпаки бореться з нею. Волосся після шампуню дуже гладеньке і блискуче.

Із мінусів: висока ціна.

9/10

Сироватка збагачена кератином 4.5

Її використала до останньої краплини, навіть розрізала тубу ❤️‍🔥 Розкішна сироватка, навіть суто заради неї варто купувати цей набір мініатюр, особливо враховуючи, що часто він на знижках. Повторю його і я.

Сироватка вмить розгладжує волосся, має термозахисні властивості. Зовсім не жирна і не липка, а кремова. Має такий же специфічний лікарський аромат.

Вистачає однієї горошини для застосування.

Придбати хоча б мініатюру щиро раджу!

10/10

Шампунь Matrix Food For Soft

Про нього теж уже не раз розповідала. Чудовий аромат і мега-насичена формула, тому навіть мініатюри вистачило надовго.

Він також гарно промиває волосся, шкіру голови, дійсно має зволожуючий ефект, бо після нього волосся більш гладке і слухняне, бо зволожене. Але звідси і незначний мінус - через надмірну гладкість волосся має не той вигляд і тривалість чистоти у моєму випадку -1 день від звичного режиму миття (раз у 2 дні замість звичних 3)

Лупи не викликав, чутливій шкірі підійшов.

7/10

Киснева маска з чорницею Dermaskill BLUEBERRY O2 MASK

Детальний огляд 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/post/42445/

Не проста маска, а справжній скарб, котра здатна сотворити чудо вже з першого використання. Крім цього, вона дарує незвичні нові відчуття у вигляді поколювань і лоскоту на обличчі, має приємний ягідний аромат.

Освітлює як загальний тон обличчя, так і локально пори, зволожує, освіжає, заспокоює, знімаючи почервоніння і бореться з висипаннями.

Дорого, але вартує кожної копійки.

10/10 ❤️‍🔥

Тонік для обличчя "Троянда і чорниця"

Mixtura Rosa & Wild Blueberries Face Mist

Цей тонік чинив позитивний вплив на мою шкіру: знімав запалення, почервоніння, вирівнював тон і допомагав боротися з висипаннями.

Має делікатний запах троянди і чорниці. Склад натуральний і цілком безпечний.

Оцінюю на 9/10, без «вау», проте дійсно непоганий базовий тонік для проблемної шкіри

Очищаючий гель для обличчя Re.Care Skin & Pore Cleansing Gel

Дуже мʼякий гель, який підійшов моїй шкірі.

Він ніжно очищає, не сушить і не подразнює. Хороша базова вмивачка за дуже гарну ціну.

ПРОТЕ у мене він зіпсувався трішки раніше, ніж сплинув термін придатності. Потемнів, почав витікати через край і навіть викликав декілька висипань, які, на благо, швидко загоїлися.

Оцінюю на 7/10

Екстразволожувальна маска для обличчя з гіалуроновою кислотою Joko Blend Aqua Glow Extra Moisturizing Face Mask

Маска має гелеву напівпрозору текстуру. Подобається як охолоджує шкіру, потужне зволоження також відчувається відразу під час нанесення, після змивання і ще тривалий час згодом.

Із недоліків виділила б лише надто інтенсивний аромат, як мені здається. Хоч і приємний, але інтенсивний.

8/10

Заспокійлива сироватка з центелою без ефірних олій Purito Seoul Wonder Releaf Centella Serum Unscented

Це уже напевно четверта баночка цієї сироватки і цим все сказано 🙃

Вона миттєво заспокоює чутливу шкіру, допомагає швидше загоїтися висипанням. З нею шкіра більш пружна і сяюча.

Просто обожнюю.

10/10 ❤️‍🔥

Локальний засіб від прищів підсушуючий Re.Care Anti-Pimple Drying Lotion

Бюджетний і супер дієвий точковий засіб. Не пече, діє швидко, буквально за 1-2 ночі прибирає висипання, знімає запалення.

Таку баночку завжди треба мати в арсеналі.

10/10

Міцелярна рідина Bioderma Sensibio H2O Micellaire Solution

Найкраща міцелярка, яка не потребує багато опису.

Знімає макіяж без зайвого тертя.

Не подразнює шкіру та очі, навіть найчутливіші.

З нею моя шкіра стає краще, а саме зменшуються висипання.

Нещодавно знову розповідала про неї в окремому дописі 👉🏻https://club.makeup.com.ua/post/64608/

Денний крем для обличчя Dermaskill Beauty Formula Day Cream

Детальний допис 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/post/43335/

Крем з легкою текстурою, що не перевантажує шкіру.

Склад ідеальний, не комедогенний.

Зволоження вистачало на цілий день, при чому незалежно від пори року.

Дуже сподобався.

10/10

Міст-тонік відновлюючий з Ніацинамідом та Центеллою для обличчя та тіла Jole Repairing Mist Toner

Зволоження, заспокоєння і легкий освіжаючий ефект - саме це надає тонік Джолі.

Дуже сподобався, використала до останньої краплини. Склад також розкішний.

Як додаткове проміжкове зволоження - супер)

10/10

Сироватка для обличчя з гіалуроновою кислотою Dermaskill Hyaluron Booster

Вона розкішна, як і загалом косметика бренду.

Проте саме сироватка не лише зволожувала шкіру, а й миттєво її заспокоювала. Шкіра тут же ставала наповненою зсередини, тому візуально виглядала краще, починала сяяти.

Таке зволоження доволі тривале, адже відчувається протягом дня.

Склад також супер.

Використала до останньої краплини із задоволенням і сумом, що закінчилась.

10/10

Ампульна сироватка з прополісом Dr.Ceuracle Grow Vita Propolis 33 Ampoule

Просто ні про що за великі кошти.

Масляниста текстура і відсутність будь-якого результату за весь час використання.

Тому 2/10. Спасибі, що не погіршила стан шкіри 🥲

Пілінг-скатка для обличчя Dermaskill Enzymatic Peel

Найніжніша скатка, що я пробувала. Робить шкіру обличчя фарфоровою.

Чистий склад, економна у використанні. Мені вистачило на 7 місяців регулярного використання.

Текстура дуже приємна. Із недоліків: інколи чіпається пушка на обличчі 👀

Тому 9/10

02 березня, 2025
Ta_nyaaaaaaa
02 березня, 2025