Yustal

Класний тонер Triuga Ayurveda Mix Anti-Acne Neem Toner

Дивуюсь, що так довго не помічала розкішний аюрведичний протизапальний тонер для проблемної шкіри обличчя Triuga Ayurveda Mix Anti-Acne Neem Toner. Тонер не містить спирту та ароматизаторів. У складі тонеру по 0,5% азелаїнової та саліцилової кислоти.

В інших засобах цієї лінійки:

Пінка для вмивання — 0,2% саліцилової кислоти

Сироватка SOS-Express локальної дії — 6% азелаїнової кислоти, 0,8% саліцилової кислоти

Крем-SOS для обличчя — 10% азелаїнової кислоти, 0,5% саліцилової кислоти

У склад тонеру також входять екстракти німу, чорного кмину, алое вера та базиліку, тобто не тільки кислоти відповідають за протизапальну дію.

Тонер у стильній пластиковій пляшці з кришкою диск-топ, вона зручна.

За консистенцією як вода, яка приємно пахне травами. В ньому мало зволожувачів, але мені це подобається, часто-густо тонери посилюють жирність Т-зони, з цим тонером такого немає. Він не відчувається на шкірі, зволоження слабке, а протизапальна дія потужна. Тонер сприяє зменшенню запальних елементів, тобто прищів, я використовую його на все обличчя окрім зони навколо очей, а на прищики наношу додатково крем-SOS з 10% азелаїнової кислоти. Я придбала тонер якраз, коли в мене з’явився добрий підшкірний прищ, тому що зрозуміла, що мені потрібна профілактика висипань, ще один прищик саме назрівав і завдяки цим засобам він проявився мінімально та одразу пішов. Мені дуже подобається ефект від цих бюджетних засобів. Тонер відчувається дуже комфортно, крем-SOS не настільки: він трошки жирнить шкіру, а також висока концентрація азелаїнової кислоти в ньому відчувається крупинками та спершу трохи щипає шкіру. Детальний огляд крему: https://club.makeup.com.ua/post/30882/

Аюрведичний протизапальний тонер для проблемної шкіри обличчя Triuga Ayurveda Mix Anti-Acne Neem Toner гармонійно вписався в мою доглядову рутину: його можна поєднувати і з більш активними засобами, він не конфліктує з ними за складом, не конфліктує за консистенцією. Не впливає на стійкість макіяжу. Тонер зменшує запалення та звужує пори (саліцилова кислота це кислота номер один в питанні розчинення сальних пробок), сприяє рівному тону обличчя. Він може бути корисним при акне, розацеа та, я б сказала, в принципі корисним з віком, тому що шкіра стає схильною до запалень.

Дякую за увагу до допису, мирного неба.

02 березня, 2025
Yustal
02 березня, 2025