I love It When You Call Me Señorita | Salvatore Ferragamo
довго носила знятий Incanto Heaven, тож маю певні очікування
Сіньориною називають молоду незаміжню дівчину, саме таку назву має парфумована та туалетна вода. Але в сучасних реаліях до неї звернуться сіньора аби зайвий раз не підкреслити сімейний стан
🍮 Salvatore Ferragamo Signorina
Початкова нота: Рожевий перець, Червона смородина
Нота серця: Жасмин, Півонія, Троянда
Кінцева нота: Листя пачулів, Мускус, Пана-кота
Аромат не лише про ноти півонії та троянди, на пана-коті аж залипла. Тримаючи перед собою перелік, можна чітко прослідкувати появу кожної
На шкірі звучить декілька годин, пот ребує оновлення
Для мене це запах розкішної впевненої в собі жінки, якою наразі себе не відчуваю. Поношу на вихідних, потренуюсь трохи 😸
З фланкерів у Wonder Bundle вхопила ще три варіанти
🍦Salvatore Ferragamo Signorina Ribelle
Початкова нота: Груша, Мандарин, Червоний перець
Нота серця: Іланг-іланг, Жасмін, Плюмерія
Кінцева нота: Ваніль, Кокосове молоко, Сандалове дерево
Під час першого знайомства дозатор видав дві краплі груші (якої більше виокремити не змогла), а потім плюнув перцем з гірчинкою мандаринової шкірки. Квіткові ноти з не стримним гарячим темпераментом змінилися відтінками італійського морозива джелато. Розібрати на окремі ноти норовливого з малинового флакону не вдалось
Саме цей аромат нагадує мені сонячну Італію з нотками шаленства, що притаманні й українкам
🍰 Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosa
Початкова нота: Неролі, Ожина
Нота серця: Апельсиновий цвіт, Тубероза
Кінцева нота: Ваніль, Молочний мус, Пачулі
Ожина як і в попередньому випадку груша з'явилася на секунду та поступилася місцем неролі. Не розумію чому злітає зі шкіри, щось буду пробувати з цим робити (наносити на одяг чи волосся)
З нот серця з'являється солодкість нектару, уява малює картину, де Ілля з відгуків виходить у вікно, завершуючись взбитими вершками
Аромат загадкового флакону виявився найстійкішим, залишаючись на шкірі четверту годину тестування
Особисто для мене оформлення солоденького цвіту цитрусових у розкішний флакон чорного кольору не виправданий
🍧 Salvatore Ferragamo Signorina in Fiore
Початкова нота: Гранат, Груша, Сорбет
Нота серця: Вишневий цвіт, Жасмин
Кінцева нота: Білий мускус, Сандал
Підготувала піраміду, хотіла почути всі ноти та зависла. Чітке попадання в ціль. Можливо завтра мені знадобиться щось інше, але сьогодні це не важливо
Аромати тестувалися в одних і тих же умовах, але якось їх порівнювати не має сенсу. Вони про жінок і для жінок, під різні образи та настрій. Навіть якщо немає куди вигуляти всю цю розкіш, можна відкрити на провітрювання вікно, заварити чашечку кави та поки весь будинок спить приємно провести дорогоцінний час на одинці з собою
Коментарі (0)