Перші викидушки 2025. Коротко і про головне
ЧАСТИНА 2. Назбиралося чимало. Розповім про кожен продукт і на що замінила деякі позиції
Усі викидушки для зручності читання поділила на парфумерію; косметику для обличчя, для тіла, для волосся; декоративну косметику; використані пробники.
У цій частині про пробнички, декоративну косметику та доглядову косметику для тіла.
ПРОБНИЧКИ
Про кондиціонер Matrix Food For Soft я уже розповідала чимало разів і цілком заслужено. Він має неймовірно приємний аромат, щільну текстуру, завдяки чому чудово розгладжує, живить моє пористе неслухняне волосся.
Після нього волосся, наче з салону. Економний завдяки текстурі.
10/10, раджу 🔥
Крем для обличчя INSTYTUTUM Hydrafusion
Як на мене, дуже переоцінений крем.
У мене щедрий пробник, його вистачило на декілька днів використання.
Підійде жирний шкірі, котра переносить лише легкі текстури.
Текстура крему гелева, має свіжий аромат, доволі насичений, але нагадує освіжувач повітря по типу «морська свіжість» 🥲
Поглинається шкірою миттєво, але зволоження мені недостатньо навіть у теплі дні і за умови використання спф поверх крему.
3/10. Були у мене креми з схожою текстурою та дією, проте дешевші у 5-10 разів, різниці не помітила. Переоцінений.
Сироватка з ретинолом 0,5%, ніацинамідом та центелою Jole
Навіть пробника вистачило, аби побачити перші результати. Сироватка гелева, жовтого відтінку, рідкувата. Вводила її поступово за правилами ретинолових сходинок. Так розтягнула її на місяць і що помітила: тон шкіри став більш рівним, а сліди постакне зменшились. Зовні шкіра виглядала більш підтягнутою.
Не стягує шкіру, діє доволі мʼяко.
9/10, спробувала б у повнорозмірі.
Омолоджувальна сироватка вітамін С + пептиди Jole C+P
Розкішна сироватка, що гарно зволожувала шкіру, давала їй сяйво і живила. Вона має щільну кремову текстуру і дійсно нагадує крем.
Дуже сподобалася, хочу тепер повнорозмір 😍 Шкіра з нею стала виглядати краще уже з першого використання.
10/10
Взагалі обожнюю бренд Jole. Серед українських брендів доглядовоі косметики для ОБЛИЧЧЯ для мене вони № 1, бо завжди бачу результат!
Декоративна косметика 💄 Ура, я дійшла до неї цього місяця і позбулася відразу декількох позицій.
Dermaskill Bb Smart Cream SPF30
Про нього також був окремий допис 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/post/42576/
У цього бб крему ідеальний склад, тому він підійшов моїй чутливій проблемній шкірі.
Відтінок більше підходить на літо і точно не для блідих дівчат. Проте він непогано підлаштовується під тон шкіри.
Має сяючий фініш, створює ефект здорового вигляду обличчя. Лягає тонкою вуаллю, не створюючи ефекту маски. Щільність можна регулювати, нашаровуючи засіб. Криюча здатність доволі висока.
Термін придатності 8 місяців, а обʼєм цілих 50 мл, тож покупка виходить вигідна. Проте я не встигла його використати з тих причин, що мала відкриті інші тональні засоби.
Для мене це тверда 8/10.
Lumene CC cream у відтінку Ultra Light
Ця бібішечка стала найулюбленішою завдяки saybeautyk, бо саме за її рекомендаціями я придбала цей скарб.
Велика палітра відтінків, приємна текстура, що легко наноситься і тушується. На шкірі не відчувається зовсім! Має натуральний сяючий фініш, який не надто блискучий.
Доволі стійкий, хоч зауважу, що завжди припудрюю.
❗️не комедогенний
Має дуже гарний вигляд на обличчі. Серйозні недоліки не перекриє, але вирівняє тон і приховає дрібні висипання, почервоніння. Також можна нашаровувати.
Люблю всім серцем і точно ще повторю ❤️🔥 На заміну зараз взяла Estée Lauder, про нього протягом найближчого місяця напишу.
А Люмене отримую від мене 10/10.
Консилер Lamel Clear My Face у відтінку 401
Консилер з високою щільністю, жовтим підтоном. На відмінно справляється з маскуванням як темних кіл навколо очей, так і висипань.
❗️може підкреслювати лущення
Не викликав висипань.
Повторюю час від часу. Це уже напевно 4 флакон. Щоправда цього разу до кінця не використала, просто набрид.
8/10
Коричнева туш Colour Intense Be Bold
З нею мене теж познайомила Каринка ❤️
Ця туш - любов. Вона має насичений шоколадний колір, подовжує і розділяє вії, хоч і не надає як такого обʼєму.
ДУЖЕ стійка, пройшла випробовування банею, басейнами. Не осипається протягом дня.
За свою ціну скарб.
Хочу відмітити, що вона у мене уже рік і досі малює, хоч і підсохла. Проте викидаю у цілях безпеки, більше року з відкриття нею навряд чи можна користуватись.
Однозначно 10/10
Наразі на заміну взяла Eveline Variete, бо просто було вигідніше, а ЕВЕЛАЙН я обожнюю також 🙈
Туш Pastel Show Your Look Mascar
Має насичений чорний відтінок, відносно тонку конусоподібну щіточку, котрою зручно промальовувати вії від основи. Додає обʼєму, підкручує і розділяє вії.
Може осипатися протягом дня, відбиватися на повіках. На жаль, на мені вона зовсім не стійка і до кінця дня я панда.
Проте має веселе пакування з наліпками, що здатні підняти настрій.
5/10
Бальзам-тінт для губ GlamBee
Солодкий аромат і приємний полуничний відтінок. На губах як звичайний кольоровий бальзам, зовсім не стійкий і зовсім НЕ тінт, бо не залишає за собою бодай якогось відтінку.
Тому 4/10, адже непогано зволожує
Рисова пудра PAESE
Ця пудра не дарма така популярна. Вона наглухо матує, фіксує макіяж, не має тальку у складі, завдяки чому НЕ є комедогеннию.
Ідеальна для всіх, особливо власниць проблемної шкіри.
Із мінусів: може підкреслювати сухість і лущення.
9/10. І то -1 бал лише за останній пункт 👀
Доглядова косметика для тіла
Сонцезахисний лосьйон для тіла SPF50 Joko Blend
Має легку нежирну текстуру, чим дуже сподобався.
В умовах міста захищає на всі 100%, але при відпочинку біля басейну не врятував, я з ним згоріла, хоч поновлювала щоразу після води.
Також хотілось би більшого терміну придатності - рік, замість пів року, тоді могла б встигнути покористуватись ним і влітку 2025.
Тому загалом 6/10
Дитяча піна для ванни "Bubble Gum" Tink Kids
Крутезна пінка, що має приємний аромат, котрий відносить у безтурботне дитинство. Дійсно така солодка, трохи хімозна жуйка.
Піни від засобу багато, вона досі стійка. Шкіра після ванни мʼяка і навіть зволожена.
10/10
Сонцезахисна олія для засмаги Bioselect Tanning Oil Low Protection SPF6
Ця олійка надає шкірі сяйва, завдяки чому візуально вирівнює її рельєф. Не жирна і не липка. З нею засмага лягає рівномірно, сонцезахист легкий також присутній, бо шкіра не згоріла, хоч дуже схильна до цього.
Обʼєм великий, тому використати, на жаль, не встигла.
Оцінюю на 9/10.
Олія для душу Tesori d`Oriente Argan And Sweet Cyperus Oils
Насправді звичайний гель для душу, нічим не відрізняється, не помітила мʼякості очищення. Окрім того, запах жахливий, що нагадує господарське мило. А ще він дуже стійкий і тримається не лише на тілі, а й у ванній кімнаті.
Точно не мій продукт. Лише негативні враження.
1/10
Олія-еліксир для росту волосся Joko Blend Hair Growth & Strength Oil
Від цієї олійки було складно не помітити результат. Так, вона жирненька і треба виділяти час на витримку на шкірі голови, а також робити це систематично. АЛЕ ефект не змусить себе чекати.
Моє волосся стало густішим, щільнішим, а довжина збільшилася помітно уже за 2-3 місяці використання. Загалом вистачило її десь на 5 місяців, але активно використовувала лише перші 2.
Точно раджу спробувати.
10/10 ❤️🔥
Результат вас також вразить, раджу переглянути детальний відгук 👉🏻https://club.makeup.com.ua/post/48955/
Мус-автозасмага для тіла Joko Blend Self Tanning Mousse
Ох, цей ніжний мус.. він так легко розподіляється по тілу без розводів. Має приємний аромат, ніжну текстуру. При нанесенні рукавичкою надає ідеальну засмагу, уже за 6 годин помічаю результат.
Змивається також доволі рівномірно, колір природній.
Також хотілося б довшого терміну придатності.
Загалом 9/10.
Спрей-автозасмага для обличчя Joko Blend Self Tanning Spray
А до нього треба приловчитись! Спрей широко і дрібно розподіляє засіб, проте важливо наносити на достатній відстані, аби не лягав плямами.
Колір дає теплий, наближений до природнього. У використанні зрозумілий і простий.
Змивався швидше, ніж автозасмага з тіла.
Те саме про строки, + нюанс з нанесенням, тому 7/10.
Скраб для тіла "Тропічне сяйво" Tree Hut Firming Sugar Scrub
Ммм, а це справжній смаколик для тіла. Тропічний, зовсім не приторний аромат (манго, затишна амбра, кисленький цитрус + трішки сандалу), що залишається на тілі і тягнеться легким шлейфом.
Скрабуючі часточки дрібні, тож не травмують шкіру, а якісно її очищують, видаляючи мертві клітини епідермісу.
Крім того, у скрабі є блискучі сяючі елементи, які на шкірі майже непомітні.
Величезний обʼєм, котрого вистачило надовго.
Навіть суто за аромат, мʼяку дію на тіло без подразнень та великий обʼєм раджу спробувати.
Моя оцінка 9/10 лише через високу вартість 🙈
Батер для тіла "Ананас і кокос" Tree Hut Whipped Body Butter
Якщо про попередній скраб цього ж бренду я можу сказати, що надто дорого, бо можна знайти щось вигідніше для такого групу товару, то для батера ціну вважаю виправданою. По перше, насичений склад. По друге, розкішний аромат кокосу, врівноважений кисленьким ананасом, який тягнеться шлейфом і залишається на тілі весь день. Так, він здатен навіть замінити парфуми. До кінця дня, звісно, звучатиме близьким до тіла, але тим не менш.
По третє, дає тривале зволоження і живлення без перевантаження шкіри. Жодного відчуття жирної плівки чи іншого дискомфорту.
По третє, величезний обʼєм + насичена текстура = тривале використання, економність. Мені вистачило його на рік за умови, що у холодну пору я його використовувала у більшій кількості.
Хотіла б повторити батер, але з іншим ароматом, можливо ваніль.
10/10 ❤️🔥
Дезодорант Sovka Skincare Perfumed Deodorant Mojito
Свіжо-кисленький аромат мохіто, який не перебиває парфуми.
Захищає гарно, мені він подобався і влітку, і восени.
Без жодних нарікань.
9/10 - типовий хороший дезодорант
Крем для ніг "Ментол" Sue
Як же я обожнювала цей крем влітку…
У нього класна нежирна текстура, що швидко вбирається.
Він відчувається як ДУЖЕ охолоджуючий моєю чутливою шкірою. І наскільки ж якісно та швидко він рятував мої ніжки після важких днів влітку. Зволожує і заспокоює. Так відразу і засинала. Тож для мене це не просто крем, а справжній рятівник для ніг.
У холодну пору користуватись таким не можу, бо мерзлючка 🥶
На літо хотіла б повторити.
10/10, якщо розглядати як крем на теплу пору і 8/10 у загальному через «сезонність» як для мене
Крем для рук і нігтів з алантоїном, екстрактом равлика й олією каріте Shelly Professional Care Hand and Nail Cream
Теж розкішний крем, але уже для рук. Він чудово зволожує, живить шкіру, створює ефект фотошопу у реальному житті, тільки для рук. Розгладжує і забирає всю сухість.
Текстура не жирна, легка і швидко вибирається.
Аромат приємний, квітково-косметичний, дещо солоденький.
10/10 ❤️🔥 Обожнюю кремчики Shelly
Парфумований гель для душу Mauboussin Cristal Oud
Здається, він позиціонується як чоловічий аромат. Проте сподобався і мені. Такий дорогий деревинний аромат з нотками ладану. Особливо подобався влітку, бо освіжає.
Піниться доволі рясно, тому економний і мініатюри 100 мл мені вистачило на декілька подорожей + використання вдома.
Непоганий гель, який часто можна отримати у подарунок, на акціях makeup.
Дарувала такий же братові, йому теж сподобався.
9/10
Коментарі (0)