І зволожить, і розрадить
Кому багато ванілі і гарний настрій?)
На жаль, перший день весни мені довелося провести в ліжку через грип. Висока температура, купа ліків і як наслідок - суха шкіра.
На щастя, у мене був цей крем, який чудово справився з поставленою задачею. Тому із чистим серцем раджу його і вам.
Отже, до вашої уваги зволожувальний крем для тіла Byphasse Creme Hydratante з екстрактом ванілі. Класний об’єм - 500 мл, люблю великі банки)
Має вишуканий аромат з нотами ванілі. Дарує шкірі шовковистість на дотик. Вершкової консистенції та швидко всотується. На 100% має веганський склад.
Як діє?
Крем збагачений екстрактом ванілі, гліцерином, олією ши, вітаміном Е. Завдяки синергії активних компонентів засіб глибоко живить та зволожує шкіру. Крем також має розгладжувальну та пом’якшувальну дію.
Б’юті-поради
Щоб посилити доглядальний ефект, періодично перед нанесенням крему відлущуйте шкіру.
Склад
Aqua (Water), Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Glycerin, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Dimethicone, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Parfum (Fragrance), Disodium EDTA, Propylene Glycol, Citric Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol.
Як використовувати
Нанесіть засіб на очищену шкіру масажними рухами. Дайте йому ввібратися.
Країна ТМ: Іспанія
Зроблено в: Іспанія
Добре зволожує та живить. Аромат не приторний. Мене зараз дуже нудить через хворобу (пардон за такі інтимні подробиці), але цей аромат переношу добре. Мені він піднімає настрій.
Коментарі (0)