Любов відбулась не відразу
Тонер який мене врятував
Тонер був у боксі який я виграла ще влітку на День незалежності. Що я знала про бренд SkinTra? Що люблять чисті склади, не люблять віддушок і барвників, ну і все. Колись мала декілька засобів, щось сподобалось, щось любові не викликало. Як не крути та комфорт у застосуванні теж має значення, тому іноді текстури були мені не приємні, десь щипало, пекло, було липким, тому що не використовують різних там компонентів які роблять засоби більш комфортними, як я розумію, бо вони не впливають на ефективність, але збільшують вартість продукту.
Тонером почала користуватись восени, і якось він мене не вразив, здавався важким для моєї жирної, пористої, проблемної шкіри. Та ось взимку, коли почались морози, шкіра перестала справлятись, зволожуючий крем теж. Я користуюсь активними засобами з адапаленом, щоб тримати акне під контролем і ось я просто відмінила усе, бо шкіра вже аж свербіла. Вирішила після свого тренеру з пробіотиками додати ще цей –Everything What Your Skin Will Love - Багатофункціональний кремовий тонік з пребіотиками, потім закрила кремом. І о чудо, два дні і шкіра була врятована. Тож ми подружились.
Тонер має гарний склад, пробіотики, ніацинамід, спрямований на відновлення. Зручний дозатор помпа. Єдиний мінус, що засіб присихає у носику і може плюватись, я б навіть сказала стріляти😃, ну і виглядає це неохайно, плюс лишає жирні плями.
Текстура приємна гелева, люблю наносити його просто руками, ватним диском прямо взагалі не подобається. Аромат мені не приємний, пахне товченими ягодами калини, мені цей аромат не приємний чомусь, тому я думаю це прям особиста неприязнь😃.
Одразу після нанесення шкіра трошки блищить і присутня ледь помітна липкість, потім я її не відчуваю.
Тонер в купі з кремом дуже круто діє на мені, як нічна маска. Шкіра зранку така наповнена і гладенька.
Після відновлення шкіри обличчя, я вирішила його використати і на руки, у мене була кропивниця від морозу і о чудо він допоміг. При чому допоміг і мені, і дитині. За ніч зняв подразнення і не щипав при нанесенні, а ви ж розумієте дитині нанести щось що щипає можливо лише раз, але на ступний день ми знову без проблем обробили їй ручки.
Так полюбила цей тонер що вирішила написати цілий відгук. Якщо вам цікаво читати у мене про догляд, пишіть будь ласка, буду писати ще🤝.
Коментарі (0)