Солодощі для тіла. Набір Vanilla Blossom Joko Blend.
Для любителів солоденького і дівчачого - це пряме попадання в 💗
Одразу хочеться сказати, наскільки бренд класно відчуває, що саме хочеться дівчатам отримати в подарунок чи подарувати подрузі. Дуже вдало сформований і оформлений набір, от правда. Це вже не ті набори з мочалкою і дезодорантом, які були раніше в супермаркетах))
Аромат цієї серії не такий простий ванільний, як може здатись по назві. Тут справді ціла піраміда, я була здивована))
Я відчуваю однозначно гурманські ноти: праліне, боби тонка і кокос, це дає відчуття солодкої пряної начинки цукерки, але доволі делікатно і збалансовано, не прям в лоб, не приторно солодко.
В гелі аромат більш повітряний, а в лосьйоні сидить більш щільно і впевнено тримається на шкірі годинами👍
Гель для душу Vanilla Blossom 🌸
Гель для душу дуже ніжний, прозорий, в міру гу стий, створює легку пінку з крупними бульбашками. Залишає після себе відчуття делікатного очищення, як в класних інтимних гелях, не до скрипу. Це дуже приємно, кокосова олійка та м'які компоненти в складі роблять свою пом'якшувальну справу.
Матова пляшечка зручно сидить навіть у мильних у руках👍
Активні компоненти у складі: алантоїн, пантенол, олія кокоса.
Лосьйон для тіла Vanilla Blossom 🌸
Лосьйон для тіла має легеньку текстуру, зволожує, чудово поглинається шкірою без розводів та липкості. Дуже комфортний на тілі, не відчуваю ніяких неприємних моментів взагалі. Має зручний дозатор і компактну форму для поличок у ванній, де завжди мало місця)
Активні компоненти у складі: олія кокоса, пантенол, Моной де Таїті, екстракт орхідеї.
Він ідеально доповнює гель для душу і закріплює на тілі солодкий приємний аромат якогось повітряного пряно-ванільного десерту. Ловлю весь день з тіла ніжний аромат, який дуже тішить і підіймає настрій🧁
Тепер хочу спробувати ще зелененьку серію на весну/літо))
Ідеальний презент до свят🌸
Про дизайн це окрема тема: матові приємні на дотик флакони, мінімалістийний стильний дизайн, гарне подарункове пакування в пастельних кольорах. Всі ми любимо інстаграмні бано чки і це саме вони🌸
Ще й є три види ароматів на вибір!
Раджу придивитись на подарунок подружкам, сестрам, мамам і всім дівчаткам, яких ви дуже любите💗
Ви ще встигаєте замовити ці "солодощі" до свят, тож мерщій! Їх швидко розбирають і часто буває, що немає в наявності.
Коментарі (0)