Maryyyna

Зволожена і врятована шкіра за одну ніч! Як?

🥑Ця маска - бестселер бренду і одразу зрозуміло чому. Мені вона теж дуже сподобалась з першого використання і до тепер!

Досвід використання і мої враження:

Текстура в неї приємно жирненька, але не робить маску і парниковий ефект на шкірі, легко розподіляється.
Наношу зазвичай перед сном, даю їй поглинутись хвилин 15, щоб все добро не залишилось на подушці)) На ранок немає ефекту масного млинця на обличчі👍

Маска має приємний запах фруктів і трав, ніби мультифруктовий сік і медом з різнотрав'я, нічим аптечним не пахне. Аромат залишається на шкірі ніжною вуаллю перед сном, абсолютно не нав'зливий, а навпаки суцільний кайф і ароматерапія.🥰

Ключові інгредієнти: авокадо, гіалуронова кислота, ніацинамід, льодовикова вода
Типи шкіри: нормальна, суха
Переваги: інтенсивне зволоження

Бренд рекомендує цю маску власницям сухої шкіри. У мене комбі тип і взимку дуже сохнуть щоки, навколо очей та лоб. І саме зараз стан шкіри плачевний, морози далися в знаки, тож результат екстреного зволоження цією маскою стало видно одразу. Вона дійсно класно за ніч прибирає лущення, глибоко зволожує та насичує, це відчувається. Шкіра на ранок ніби відпита вологою та оксамитова.💗 Навіть макіяж лягає якось особливо добре, що не може не тішити!

Дуже цінно, що це зволоженя - не тимчасовий ефект, а повноцінна регенеруюча процедура. Результат зволоження нікуди не зникає зі шкіри.
І ще приємний бонус - маска доволі економна у використанні.
Я вже хочу собі найбільший формат маски і додала її у вішліст))🌚
Тож дуже раджу придивитись до неї і взяти собі)
Вона абсолютно точно вартує своїх грошей!

Зверніть увагу, бренд активно перепаковує продукцію, тож дизайн вже інший. Фото старого і нового дизайну прикріплю)

03 березня, 2025
Maryyyna
03 березня, 2025