Ксенія 💫

Dabur Vatika Honey & Egg Protein Shampoo Repair and Restore​​​​​​.

Після появи в моєму догляді за волоссям цього шампуню https://club.makeup.com.ua/post/56205/ я вже знала точно, що піду за наступним від Dabur. І цього разу обрала шампунь для пошкодженого волосся Vatika Egg Protein Shampoo.

Призначення: відновлення, живлення, зволоження, очищення.

Засіб об'ємом 400 мл.

Пакування трошки відмінне від попередньої версії, напевно це оновлений дизайн.

Але присутні все ті ж пелюстки на кришечці 😍. Мені новий симпатизує більше. Насичено рожева кришечка виглядає особливо по дівочому.

По кольору - це щось середнє між рожевим та перламутрово-фіолетовим. Консистенція звичайного шампуню, не зарідка. Достатньо ну зовсім маленької кількості промити волосся (на мою довжину трохи довше лопаток треба чайну ложку).

Аромат - ось тут здивування. Заявлені яйця, мед, оливки (хоча в складі вони і присутні) повністю нечутно 😁 алілуя!

Аромат більш активний, на відміну ніж у шампуня з кмином, відчутно парфумовану віддушку, мені навіть здається, що є такий аромат, дуже нагадує щось .. Ванна кімната повністю заповнена ним. Але при цьому він не залишається на волоссі, вже після миття я його не чую.

Моє волосся на даному етапі: нефарбоване, густе, пошкоджене. Взимку я частіше використовую фен для скорішого висихання, тому не дивно, що волосся страждає навіть із захистом, бо не тільки фен на те впливає. Кінчики відносно в нормальному стані.

Мию голову раз на 4 дні. І що помітила: з цим шампунем жирність коренів стала меншою, вони не такі масні, як були раніше.

Можливо, це все дає ще і моє використання щітки - масажеру, бо вона справді змінила в кращу сторону очищення шкіри голови для мене особисто.

Перші враження відразу було - непогано, навіть в момент миття голови я відчула зовсім іншу вже текстуру волосся. Мене турбувало лише одне - я прочитала багато відгуків і дівчата справді в захваті від нього, від його крутого насичення та відновлення, від того, що волосся пряме наче шовк! Але при цьому мені було важливо, щоб волосся також не втрачало об'єму. І як можете бачити, гривка ще та))).

З усього асортименту шампуней від Dabur до нового в мене були вимоги глибокого насичення волосся. Якщо з чорним кмином - це більш базовий для мене, який гарно очищує, не завдає появи лупи та не викликає свербіж, то з цим волосся слухняне, зовсім не плутається, гладеньке.

Але також з цим шампунем в мене особисто немає такого вираженого блиску, як з кмином.

Волосся після - просто розсип, шовковисте, м'якенькі та слухняне . Розчісується прекрасно без зайвих засобів, а якщо потримати довше, то взагалі не потрібен кондиціонер. Промиває також чудово!

Не викликав досі ні лупи, ні свербіжу. І це дуже добре!

Ще раз впевнилася особисто, що недарма бюджетні шампуні від Dabur такі улюблені багатьма і мають попит.

якщо цікаво, яку олійку використовую як доповнення для особливого блиску, то це вона - https://club.makeup.com.ua/post/15807/ на даний момент найулюбленіша 😍

Дякую за увагу 🌸Сподіваюсь, була корисною.

З повагою, Ксенія ✨

03 березня, 2025
Ксенія 💫
03 березня, 2025