Dabur Vatika Honey & Egg Protein Shampoo Repair and Restore.
Шампунь для пошкодженого волосся.
Після появи в моєму догляді за волоссям цього шампуню https://club.makeup.com.ua/post/56205/ я вже знала точно, що піду за наступним від Dabur. І цього разу обрала шампунь для пошкодженого волосся Vatika Egg Protein Shampoo.
Призначення: відновлення, живлення, зволоження, очищення.
Засіб об'ємом 400 мл.
Пакування трошки відмінне від попередньої версії, напевно це оновлений дизайн.
Але присутні все ті ж пелюстки на кришечці 😍. Мені новий симпатизує більше. Насичено рожева кришечка виглядає особливо по дівочому.
По кольору - це щось середнє між рожевим та перламутрово-фіолетовим. Консистенція звичайного шампуню, не зарідка. Достатньо ну зовсім маленької кількості промити волосся (на мою довжину трохи довше лопаток треба чайну ложку).
Аромат - ось тут здивування. Заявлені яйця, мед, оливки (хоча в складі вони і присутні) повністю нечутно 😁 алілуя!
Аромат більш активний, на відміну ніж у шампуня з кмином, відчутно парфумовану віддушку, мені навіть здається, що є такий аромат, дуже нагадує щось .. Ванна кімната повністю заповнена ним. Але при цьому він не залишається на волоссі, вже після миття я його не чую.
Моє волосся на даному етапі: нефарбоване, густе, пошкоджене. Взимку я частіше використовую фен для скорішого висихання, тому не дивно, що волосся страждає навіть із захистом, бо не тільки фен на те впливає. Кінчики відносно в нормальному стані.
Мию голову раз на 4 дні. І що помітила: з цим шампунем жирність коренів стала меншою, вони не такі масні, як були раніше.
Можливо, це все дає ще і моє використання щітки - масажеру, бо вона справді змінила в кращу сторону очищення шкіри голови для мене особисто.