saumary

Викидушки за лютий

Викидушки за лютий
Викидушки за лютий
Викидушки за лютий
Викидушки за лютий

Привітик🤍

Хотілось би робити викидушки кожного місяця, але маємо, що маємо😂

Подивимось, що закінчилось цього місяця та які мої враження від засобів?

✔️Пробник маски з бондингом для миттєвого відновлення дуже пошкодженого волосся. Matrix Instacure Build A Bond Mask

Маска непогана, результат є, але у використанні мені не дуже сподобалась, писала детальний допис про цей засіб тут: https://club.makeup.com.ua/post/63362/

Моя оцінка 6/10

Експрес-кондиціонер для довгого волосся, схильного до пошкоджень та жирності. Gliss Kur Hair Repair Supreme Length Express-repair Conditioner

Мій улюблений незмивний засіб для волосся, для мене є великим плюсом, що це ще й термозахис. Спрей допомагає розплутати волосся, робить його шовковистим та гладеньким.

Моя оцінка 10/10

Шампунь проти лупи Сульсена

Мій улюблений шампунь, який бореться з лупою на 100%, також завдяки йому шкіра голови не так швидко брудниться.

Моя оцінка 10/10

Маска 3 в 1 "Банан", живлення для сухого та дуже сухого волосся. Garnier Fructis HairFood Mask

Хоч я і не пробувала інші маски цієї лінійки, але з бананом мені дуже сподобалась, її вистачає на дуже довгий час, вона робить волосся мʼяким та слухняним, детальніше писала тут: https://club.makeup.com.ua/post/34708/

Моя оцінка 10/10

Антиперспірант-спрей "Sexy Bouquet"

Мій улюблений антиперспірант, аромат просто неймовірний, від неприємних запахів захищає ідеально, єдиний мінус, це залишаються іноді жовті плями на білих речах.

Моя оцінка 9/10

✔️Крем для рук Peony in love Mr. Scrubber

Непоганий крем для рук, добре зволожує шкіру, але в дуже не зручному пакуванні, через те, що засіб доволі густий, він залишається на стінках і його неможливо дістати.

Моя оцінка 6/10

Avenue Des Parfums Royal Monaco. Парфумований гель для душу

Мені дуже сподобався цей гель для душу, він доволі густий, гарно піниться, а аромат це щось неймовірне, дуже нагадує парфум Імператриця, детальніше про засіб можна почитати тут: https://club.makeup.com.ua/post/47768/

Моя оцінка 10/10

✅Парфумований спрей для тіла. Victoria's Secret Velvet Petals Shimmer Fragrance Mist

Мій улюблений аромат спрею від Victoria’s Secret, ще мені дуже подобається, що в ньому є дрібний шимер, який додає образам чарівності, саме завдяки цьому аромат на тілі тримається довше. Детальний допис про цей та інші аромати можна почитати тут: https://club.makeup.com.ua/post/33837/

Моя оцінка 10/10

Зволожувальна маска для обличчя. Mr.Scrubber Hydrating Peony Extract Clay Mask

Чи може бути глиняна маска зволожувальною? Можливо й так, але це точно не про цю маску. Я не помітила жодного позитивного результату від використання цієї маски, тільки сухість шкіри.

Моя оцінка 2/10

Кислотна пілінг-сироватка для обличчя. Hollyskin Glycolic Acid

Непоганий пілінг, зроблений ніби під кривавий пілінг від зе ордінарі, по дії він мені сподобався, неймовірних результатів звісно очікувати не варто, але результат після застосування помітний, шкіра стає приємною на дотик та з рівнішим тоном.

Моя оцінка 8/10

✅Гель від прищів. Sane Acne&Rosacea Spot Gel

Гарний точковий засіб, швидко підсушує висипання, зазвичай наносила його на ніч і на ранок вже помітний результат.

Моя оцінка 9/10

Маска для обличчя очищувальна та відбілююча з оксидом цинку і вітамінами РР, В1, Е, А, В7. Sane Cleansing And Whitening Mask

Від цієї маски дійсно є результат, шкіра стає світлішою, а висипання менш помітними, шкіра не пересушується.

Моя оцінка 9/10

Маска для обличчя "Афродіта". Algo Naturel Masque Peel-Off

Дуже класна альгінатна маска, добре зволожує шкіру, надає їй здорового вигляду, а одного пакетика (25 грам) вистачить на 3-4 використання.

Моя оцінка 10/10

Mermade Silk Protein & Mica. Сироватка–хайлайтер для обличчя

Одна з моїх улюблених сироваток від Mermade, використовувала її як базу під макіяж, бо вона дуже добре зволожує шкіру, а також надає їй сяйва, детальніше про всі переваги писала тут: https://club.makeup.com.ua/post/41170/

Моя оцінка: 9/10

✅Пробник пребіотичного зволожувального крему для захисту та заспокоєння нормальної та комбінованої чутливої шкіри обличчя. La Roche-Posay Toleriane Sensitive Cream

Загалом засіб непоганий, шкіру зволожує, робить її мʼякою, заспокоює почервоніння, робить загальний вигляд здоровішим.

Моя оцінка 8/10

Маска для обличчя відлущувальна з рожевою глиною і 7 квіткових екстрактів. SKINBAR Pink Clay & 7 Flowers Face Mask

Багато разів пробувала подружитись з цією маскою, але кожного разу вона викликала все більше нових висипань, після застосування на обличчі залишалась жирна плівка.

Моя оцінка 1/10

NextBeau Hyaloronic Solution Moist Cream

Найкращий крем для обличчя, не залишає жодної неприємної плівки, дуже швидко впитується, робить шкіру неймовірно мʼякою та зволоженою, нових висипань не викликає, але і на старі ніяк не діє.

Моя оцінка 10/10

✔️Сироватка для обличчя антиакне з саліциловою кислотою 2% та цинком 0,5%. SKINBAR Salicylic Acid 2% & Zinc 0.5% Face Serum

Це не чудо засіб, але все ж результат є, хоча у використанні ця сироватка мені взагалі не сподобалась, вона дуже рідка, має насичений засіб, а після нанесення на обличчя залишає неприємний липкий шар, який стає менш липким після закриття кремом.

Моя оцінка 6/10

Підсушуючий лосьйон з тоном. Holy Land Cosmetics Double Action Drying Lotion Demi Make-Up

Цей засіб мене розчарував, не дивлячись на доволі високу ціну. Він має дуже рижий колір, тому я його наносила виключно на ніч. Виражений дуже спиртовий запах, тому думаю, що висипання підсушував саме спирт.

Моя оцінка 1/10

Пробник заспокійливої сироватки для надчутливої шкіри. La Roche-Posay Toleriane Ultra Dermallergo Serum

Мені сподобалась ця сироватка, вона приємно відчувається на обличчі, не залишає липкого шару, швидко впитується та зволожує шкіру.

Моя оцінка 9/10

✅Зубна паста "Aquatic Mint". Marvis Aquatic Mint

Чудова зубна паста, хоч я і бачила багато негативних відгуків, але мені вона підійшла, смак дуже приємний, добре справляється з задачею очищення.

Моя оцінка 9/10

✔️Nail extension gel Safi

Я сама роблю манікюр гель лаком, тому таким засобам теж місце у моїх викидушках. Цей продукт мені дуже сподобався по кольору, він приємний ніжно-рожевий, але у використанні він не зручний, дуже густий і рівномірно його важко нанести.

Моя оцінка 6/10

Аромадифузор "Цвітіння апельсина". Esse Home Fragrance Diffuser

Мій улюблений аромат аромадифузору, але з часом він стає менш насиченим, не дивлячись на те, як часто перевертати палички. Мені його вистачило на пів року, я ставила лише дві палички, та розмістила його в спальні.

Моя оцінка 9/10

Фух, як вам така кількість викидушок? Поки дописала, аж втомилася😅

03 березня, 2025
saumary
03 березня, 2025