Що я взяла з собою в лоуко ст літак
лайфхаки коли треба створити ну дуже мінімальну косметичку
Привіт) В лоукост літаках кожен рам на вагу золота, і зібрати з собою косметичку з декоративними засобами був цікавий квест. Мені треба було взяти мінімум, щоб отримати максимум.
А також дуже хотілося різноманітності в макіяжі.
Найважливіше треба виділити що саме ви хочете і де ваші сильні і слабкі сторони. Я виділила що хочу різноманітності в кольору губ. Але спеціально взяла з собою не помади - а олівці різного кольору. Це набагато краще. Вони легші, а покрити губи можна як помадою.
Олівчик нікс червоний - червона класика завжди в моді. І олівцем можна зробити вуста як червоною помадою.
Олівчик евелін у відтінку світло сливовий - свторив більш нюдовий варіант, а ще його класно робити просто контуром)
Для брів гель з кольором - щоб бровки були яскраві.
Туш від мейбелін - тримається просто суперово , і робить класні віїї.
Міні бутилочка міцелярки - от реально вам вистачить такої на тиждень, якщо вній не купатися а тільки змивати мейк))
І улюблений парфумчик у пробнику)
Чого немає на фото - тонального. Я не брала всю банку. Берете пакетик новий з зіпером, дуже маленький. Можете продизинфікувати його спиртом. І туди трошки наливаєте тонального. Зіпер все тримає і не розтікається. І у вас мінімальна кількість тоналки з собою, ну максимум мілілітрів 10.
Як на мене це досить мінімальний набір. Я би ще додала сюдиі ще декілька одівчиків, може ще й для очей, і блиск для губ. Але і такий набір був досить непоганим варіантом при умові мінімального багажу.
Сподіваюся мої лайфхаки вам допомогли і ви також якщо будете подорожувати лоукостом - зможете брати з собою засоби для мейку.
Коментарі (0)