Пробники від а мериканського бренду Origins
Зараз активно знайомлюся з американською продукцією від Origins. Почала я не з пробників, але розкажу про них у першу чергу. Як раз нещодавно була в дорозі, де вони знадобилися. Також маю ці ж засоби у мініатюрах, тож є що розказати.
1. М'яка пінка для вмивання Origins Checks and Balances Frothy Face Wash
Не важливо це пробник, мініатюра або повнорозмір, дизайн у них один, що не переплутати з іншими засобами. Мені подобається лаконічне оформлення зі стильними акцентами.
Призначення: відновлення, живлення, зволоження, очищення
Виробник обіцяє за допомогою пінки створити баланс між сухими та жирними ділянками, прибрати ороговілі клітини та надати шкірі свіжості без сухості.
Спочатку я відкрила пробник без попереднього затесту мініатюри. І це була моя помилка.
Пробник: 2 мл. Його вистачає рівно на одне використання.
При нанесенні з’явилося печіння. Давно такого не було у мене від умивалок. Дивно, адже у складі купа заспокійливих компонентів. Відчуття наче на обличчі крем з содою. Добре, що подразнення швидко пройшло (хвилин за 15). «І це м’яка пінка» - подумала я й почала думати, що робити з мініатюрою.
Приїхала додому й вирішила дати другий шанс для пінки. Взялася за мініатюру… і знаєте, що? Пробник та мініатюра – наче різні засоби.
Перша відмінність у текстурі: Консистенція кремова, у пробника текстура біла та щільна, з грудочками; у мініатюри – дуже ніжна однорідна біло-перламутрова.
Мініатюра не викликала подразнення, як це сталося з пробником. Вона надає шкірі свіжість та приємне відчуття. Після вмивання в обох випадках є легка сухість, якщо одразу не нанести сироватку/крем. Важливо враховувати, що зараз моя шкіра схильна до сухості.
Можливо, причина такої різниці між пробником та мініатюрою у термінах (дата виготовлення відсутня, але на мініатюрі є позначка про термін придатності 24 місяці після відкриття ), або у різних умовах зберігання. Й не дивно, що відгуки про пробник переважно з однієї зірочкою.
Аромат однаковий: ментоловий, приємний.
Спосіб використання не відрізняється від подібних засобів.
Розподіляється легко. Пінки тут майже немає. Щоб отримати піну потрібно додати на долоні води та добре розтерти засіб у руках. Проте, й так піна дуже швидко зникає.
Обіцяний баланс між сухістю та жирністю шкіри досить слабкий. Все одно мені сподобалася піна для вмивання (хоча це й не зовсім пінка). Після неї шкіра оксамитова на дотик, гарно очищена та є відчуття свіжості.
Піна має м’яку, натуральну основу з рослинними екстрактами та мінералами, що очищує та водночас доглядає за шкірою ↓
💦 Основа: Вода та квіткова вода лаванди ніжно заспокоюють шкіру.
🧼 Очищення: Мийні компоненти створюють піну та ефективно розчиняють забруднення, не пересушуючи шкіру.
🌿 Догляд:
Олії ромашки, м’яти, герані, лаванди, бергамоту мають антисептичні, тонізуючі та заспокійливі властивості.
Турмалін – мінерал, що може покращувати мікроциркуляцію;
Екстракт ламінарії– зволожує та насичує мікроелементами;
Гідролізований білок пшениці– зміцнює шкірний бар’єр.
⚖ Допоміжні речовини:
Гліцерин, полімери та зволожувачі підтримують зволоження.
Консерванти захищають формулу від бактерій.
⚠️ Гель містить багато корисних рослинних компонентів, але деякі ефірні олії, кислоти та синтетичні консерванти можуть викликати подразнення або алергію.
2. Багатофункціональна антивікова сироватка Origins Plantscription Multi-Powered Youth Serum
Тут пробник та мініатюра повністю однакові, різниця тільки у об’ємах. Оформлення у єдиному стилі: гармонійне поєднання візерунків на темно-фісташковому фоні. Флакон повнорозмірного формату зберігає цей дизайн у витонченому флаконі.
Призначення: антиейдж, зволоження, ліфтинг
Як зовнішня, так і внутрішня сторона створюють уявлення елітної косметики. Аромат нейморвірний. Свіжо-солодка трав’яна композиція мені особливо припала до душі.
Текстура гелева, легенька, має персиково-прозоре забарвлення. Пробника 1.5 мл вистачило на два використання.
Сироватку наношу двічі на день на чисту шкіру. Сироватка підходить для використання на шкірі навколо очей. Гарно показує себе на чутливій шкірі. Вбирається у шкіру швидко, без будь-якої липкості чи відчуття маски.
Найголовніше – результат є. Навіть у невеликій кількості сироватка дає відчутний ефект. Мімічні зморшки швидко приходять у тонус та не стають глибшим, як було без сироватки. Шкіра пружна, приємна на дотик. Закриваю сироватку кремом з тієї ж серії. У парі дають дуже класний результат.
Єдиний недолік – це ціна. Вона підійде не всім. Хоча, сироватка того варта.
У неї потужний склад з унікальною пептидною формулою. Багата зволожувальними, антивіковими та заспокійливими компонентами ↓
💦 Зволоження:
Вода, бутиленгліколь, гліцерин – утримують вологу.
Гіалуронат натрію – інтенсивно зволожує, підтримує пружність.
🌿 Живлення та захист:
Екстракти водоростей, гібіскуса, ламінарії, бамбука, розмарину, яблука, огірка, горошку – антиоксиданти, що зміцнюють шкіру.
Олії (шафранова, трояндова, лаванда, бергамот, лимон, мандарин, апельсин, мускатний горіх) – живлять і заспокоюють.
💎 Антивіковий ефект:
Пептиди – стимулюють колаген, розгладжують зморшки.
Екстракт Гуггул – підвищує пружність.
Кофеїн – зменшує набряки, покращує мікроциркуляцію.
⚖ Текстура та стабільність:
Лецитин, ксантанова камедь, карбомер – роблять текстуру легкою.
Консерванти (феноксиетанол, калію сорбат, натрію сульфіти, ВНТ) – подовжують термін зберігання.
⚠ Можливі подразники:
Ефірні олії (бергамоту, лимона, апельсина, мускатного горіха) – можуть викликати подразнення або фоточутливість.
Сульфіти, феноксиетанол, PEG-8 – потенційно алергенні для чутливої шкіри.
Коментарі (0)