Katerynka

Шипуче задоволення

Шипуче задоволення

Мені дуже подобається аромат Коли. Сам по собі її рецепт налічує багато компонентів і спецій, тому і нота в парфумерії досить цікава і об'ємна. Нажаль таких парфумів не так багато, але якщо бачу що дана нота заявлена в ароматі, то не можу пройти повз. Таким чином не могла не познайомитись з Cola Honey Shake від Fantasy Community Perfumes. І не дарма - мої очікування повністю виправдались - тут дуже натуралістична Кока-кола, причому настільки, що можна навіть відчути шипучість!😍

Шипуче задоволення

Дивлячись на заявлену пірміду можна зчитати кожен компонент. Але мені здається вона більш широка. Я ще відчуваю цитрусовість, що надає композиції відчуття повітря, краплю вишневісті, ледь-ледь димної бальзамічності (нота кардамону може давати такий ефект) і в базі трохи ванілі. Стійкість - середня. Впевнено сидить на шкірі кілька годин, на такининах - добу. Не дуже дифузні - шлейф не відчують у другому кінці коридору, але на невеликій відстані присутній. 100% унісекс - чоловіку також сподобався. Тому, є гарним варіантом парного аромату. Чудово можу уявити його на прогулянці по святковій ярмарці або при поході в кінотеатр. Звучить святково і позитивно!)

До цього часу в мене в віш-лісті вже давно була Tonca Cola від Mancera. Вона мені дуже подобалась - з задоволенням зносила відливант. Їм також вдалось передати справжню шипучу колу, та ціна на неї доволі кусюча, тому покупку все відкладала - і, як виявилось, недарма. Fantasy Community Perfumes мені її повністю замінив. Різниця дуже незначна. Можливо, є нюанси в розкритті. На моїй памяті вона була ніби більш спецієва. Та це можно відчути тільки при паралельному затесті, якщо дуже прискіпуватися... Але в цілому, особисто для мене - любителя цієї ноти - він повністю її замінив, тож кілька тисяч я зекономила.🤩 Якщо вам теж подобається Tonca Cola від Mancera, і ви шукаєте щось схоже, але більш бюджетне, або взагалі цікаво спробувати кокакольний аромат, то щиро раджу спробувати Cola Honey Shake від Fantasy Community Perfumes. На маю думку, цілком безпечна покупка під даний запит. Та всі ми різні, і щоб точно уникнути невиправданих надій можна спробувати пробник, який точно не розчарує.

03 березня, 2025
Katerynka
03 березня, 2025