Protestovano

Щітка Philips для швидкого випрямлення волосся

Щітка Philips для швидкого випрямлення волосся

Я багато років користувалася звичайним утюжком, але він сильно перепалював волосся, оскільки нагрівався відразу до 230°C без можливості регулювання (стара модель). Через це волосся стало сухим і ламким. Спочатку я хотіла купити новий утюжок із регулюванням температури, але вирішила спробувати щітку-випрямляч для різноманіття. Вона поєднує функції утюжка і звичайної щітки, що здалося мені дуже цікавим.

Щітка виглядає дуже добротно:
✅ Немає зазорів або нерівного пластику
✅ Щетинки міцні, не гнуться

Чорні зубчики зроблені з пластику, а фіолетові – з турмаліну, який вважається ще кращим покриттям, ніж кераміка.

✅ Поворотний шнур та петелька для підвішування. Шнур не плутається в процесі, а після можна просто повісити щітку на гачок.

Є два режими:

✔️ 170°C – підходить для більшості типів волосся
✔️ 200°C – для густого та кучерявого волосся

🔆 Під час нагрівання індикатор блимає, а коли пристрій готовий до роботи – світиться постійно.

Я користуюсь режимом 170 градусів. Нагрівається щітка швидко, десь секунд 20-30. Це дуже зручно вранці, коли часу мало. Процес випрямлення займає набагато менше часу, ніж із утюжком, оскільки можна працювати з ширшими пасмами. Волосся легко проходить між зубчиками, нічого не заплутується і не електризується.

Найцікавіше, що під час укладання немає відчуття, ніби випрямляєш волосся – все відбувається дуже природно, наче просто стоїш перед дзеркалом і розчісуєшся.

Плюси:
✔️ Менш агресивна до волосся, ніж утюжок
✔️ Не пересушує та не перепалює
✔️ Швидше ніж утюжком – за один рух випрямляється багато волосся
✔️ Є регулювання температури
✔️ Відчуття, ніби просто розчісуєшся, а не випрямляєш волосся

Мінуси:
❌ Не випрямляє настільки ідеально, як утюжок, але волосся виглядає природніше, не таке "зализане" та пласке.

Якщо ви хочете знайти більш дбайливу альтернативу утюжку – ця щітка ідеальний варіант! 💖

Щітка висить поруч зі старим утюжком, але користуюся я нею частіше аніж ним.

Моя оцінка – тверда 10 з 10! Рекомендую!

03 березня, 2025
Protestovano
03 березня, 2025