GIRLWOOD | САТИНОВА ПОМАДА
Осінній настрій замовляли? 🍂
Я довго вагалась між відтінками. Їх всього два, але боялась, що 01 буде засвітлий, а 02 - затемний. Що ж вийшло на ділі? Далі глянемо.
🧡Опис від виробника - Відкрийте для себе елегантність нюдових відтінків із нашою сатиновою помадою. Цей продукт доступний у двох вишуканих відтінках коричневого нюду, які ідеально підкреслять вашу природну красу. Її шовковиста текстура плавно наноситься на губи, надаючи їм ніжний сатиновий фініш, що залишається комфортним протягом усього дня. Незалежно від вашого настрою або образу, ця нюдова помада стане незамінним елементом вашого макіяжу, додаючи нотку розкоші та витонченості.
🧡Виробник - Китай.
🧡Пакування - у стилі бренду. Картонна коробочка ніжно рожевого кольору. Флакон відповідає відтінку помади. Закривається щільно. Виглядає естетично. На самій помаді зображені красиві візерунки. Далі будуть фото, щоб поглянути ближче.
🧡Об'єм - 4 г.
ОРГАНОЛЕПТИКА 🧡
🧡Колір - нюдовий, моркв'яний, цегляний, осінній.
🧡Відтінок - 01.
🧡Аромат - солодкий.
🧡Текстура - сатинова, кремова, ніби тане на губах.
ІНГРАДІЄНТИ | АНАЛІЗ 🧡
Ozozkerite, Beeswax, Polyethylene, Cera Microcristallina, Silica, Ethylhexyl Isopalmitate, Tridecyl Trimellitate, Pentaerythrityl Tetraiso-Stearate, Diisostearyl Malate, Octyldodecanol, Hydrogenated Coconut Oil, Phytosteryl Isostearate, Tocopherol, Methylparaben, CI 77891, CI 15850, CI 77499, CI 77491, CI 77492.
У складі наявні мінеральний віск, віск бджолиний, регулятори в'язкості, емоленти, розчинники, зволожувач, кокосова кислота, вітамін Е, консерванти, барвники.
ВРАЖЕННЯ 🧡
Я вважаю, що з відтінком дещо прогадала. Та під мій кольоротип потрібно щось темніше. Але тим не менш, як є. Додаю свотчі, які, маю надію, допоможуть зробити правильний вибір.
Колір нюдовий, теплий, осінній, моркв'яний, цегляний. Відтінок 01. Помада на основі воску.
По текстурі сатинова, кремова, ніби тане при нанесенні на губи. Стійкість як і у інших помад даного формату. Після їжі потребує поновлення. Аромат не сильно виражений, солодкий.
Можливо ще пограюся з цим відтінком. Додам по контуру темніший олівець та можна спробувати нанести пальчиками 🧡
Коментарі (0)