Робимо вечір приємнішим з MAREVE
Розповідаю про засоби від MAREVE, які отримала у подарунок від МК 🖤, дякую за це ароматне знайомство 🥰
Ну ви вже знаєте, що я давно люблю
MAREVE, пробувала багато різних засобів від них, та якраз цих скарбів я ще не пробувала 😍
Ну і звісно, я ще не бачила, що у бренду з'явились красиві подарункові пакетики) мені боксик якраз приїхав у меншому пакеті 20х14х10см, він досить надійний та красивий, з білими стрічками-ручками.
Ароматична веганська свічка "Magnetic Love"
Напевно, найбільше я хотіла цю свічку, бо вона ж така красива 😍, а я люблю різні свічечки, і мені було цікаво що ж це за аромат – Magnetic Love 🤔.
Візуально тут все просто та стильно, прозора скляна баночка, свічка об'ємом 90мл, зроблена із соєвого воску, який буде горіти довше і його дим менш шкідливий. Ну і звісно, гніт тут дерев'яний, який при горінні приємно потріскує, досить тихо, це все додає атмосфери та допомагає розслабитись.
До-речі, гніт рекомендують трішки підрізати зверху, щоб він добре горів, і я його запалюю не зверху, а з середини доступної частини гноту.
А ще я просто обожнюю свічки з кришечками! Тому що їх можна закрити для того, щоб загасити свічку, а не задувати, це перекриває доступ кисню та швидко загасить полум'я без диму. Задування свічки не гасить гніт повністю. Він продовжує тліти, що може призвести до появи диму та неприємного запаху, залишки можуть змішатись із воском та деформувати запах. Тому залишаємо задування свічок для святкових тортів!
Ну і аромат.. аромат цієї свічки нагадує мені красиве квіткове мило 😍 це такий приємний та чистий аромат, мені подобається те, як ним заповнюється моя кімната, він одразу навіює затишок 🥰 думаю, що і для ванної кімнати просто ідеальний аромат 😉.
Ця свічка може у мене горіти довго, і дуже класно, що від нього не починає боліти голова, аромат не важкий.
Олія для масажу зігріваюча з афродизіаками "Hot Peach"
Мені так подобається ця баночка, вона виглядає дуже гарно, навіть попри те, що вона зроблена із прозорого пластику. Об'єм 30мл. Дозатор помпа, на нього потрібно сильно натиснути, щоб він видав засіб.
Консистенція олії власне олійна, дуже густа, відчувається що у складі багато олій, окрім них є ще екстракти, ароматизатори, барвник. Олія жирна, через що рекомендую брати для масажу буквально мінімум, розтирати у руках і вже тоді наносити на тіло, інакше залишиться жирний шар на шкірі.
Колір такий красивий, бурштиновий.
Аромат це моя любов 🖤 , він схожий на Rose Wine, та замість троянди там персик, ну краса 😍 загалом це солодкуватий персик в оточенні квітів, які цвітуть, відкриваються в ночі та тішать своїм звучанням. Аромат дуже стійкий на тілі, та він такий гарний, що чому б і ні?
Засіб чудово пом'якшує та зволожує шкіру, покращуючи відчуття під-час масажу, та й загалом ефект для шкіри)
Виробник вказав, що олія має зігріваючий ефект, я ж помітила лише легке тепло від неї.
Я вирішила робити цією олійкою і масаж для ніжок, адже таке зволоження + зігріваючий ефект, добре тонізує шкіру.
Міст для тіла парфумований з феромонами "Gold Champ"
Одразу кажу, Gold Champ не моя історія у стійких ароматах. Я мала гель для душу, крем для рук, лосьйон для тіла з цим ароматом і мені було цілком ок, а от міст для тіла мала раніше з ароматом Rose Wine, і мені він більше сподобався.
Справа у тому, що аромати у цих містах дууже стійкі, тримаються увесь день, а саме Gold Champ дюп на Tiziana Terenzi Kirke, цілком фруктова історія 🤷🏻♀️ , фруктові аромати не мої.
Так, тут чути цілу корзину фруктів: маракуйя, персик, разом з ними малина, десь конвалія поряд і бокал ігристого з мускусовою нотою. Аромат яскравий та стійкий.
Консистенція міста не просто рідка, відчувається, що у складі щось є, хоча із зволожуючих компонентів лише гліцерин, а далі ароматизатори, консерванти, технічні компоненти.
Хоч видно жовтий відтінок при нанесенні, та шкіру він не фарбує. У місті присутній дуже дрібний шимер, він майже непомітний, лише на сонечку може делікатно виблискувати.
Міст не жирнить шкіру, та трохи зволожує.
Засіб поміщений у пластикову баночку, об'ємом 125мл, візуально все дуже гарно.. ох, цей мінімалістичний дизайн 😍. Та з дозатором є нюанс, справа у тому, що консистенція не просто рідка, а дозатор із розпилювачем, і він не видає засіб дрібними бризками, а плюється ним. Зазвичай я просто наношу на певну ділянку тіла його і далі розприділяю руками.
Свічка масажна парфумована для тіла "Gold Champ"
Масажні свічки мені подобаються, я вже мала одну від MAREVE із ароматом Rose Wine) у Gold Champ той самий фруктовий аромат із бокалом ігристого, який є дюпом на Tiziana Terenzi, у частині про міст описала його більше 😉.
Особливістю цієї свічки є те, що у складі є олії, а саме кокосова, ши, виноградної кісточки, макадамії. Свічка ж з соєвого воску, також у складі є барвник та ароматизатор. І от, при горінні звичайного гноту, віск тане та через це з'являються олійка, якою можна зробити масаж.
Як я це використовую?
Чекаю, щоб у отворі від горіння з'явилась олійка, під-час цього можна насолоджуватися ароматом свічки, закриваю її кришечкою, відкриваю і наношу олійку на шкіру. Під-час горіння не ризикую це робити, щоб не отримати опік, адже тоді олія гаряча, та вже за хвилинку після згасання – комфортно тепла. При нанесенні я відчуваю, що на шкіру з олійкою потрапляє і трохи віск, можливо потім ще довше чекати, щоб віск застиг, та я знайшла цьому застосування! Наношу це на ручки та м'яко масажними рухами втираю, після цього ручки будуть жирними, та я знімаю залишки серветкою або мию руки, у результаті шкіра м'яка, зволожена та світліша.
Свічка поміщена у круглу чорну шайбочку, об'єм 30мл. Такий формат зручний, та гарний, кришечка закривається надійно.
Коментарі (0)