Alichkaaa

Шовкова маска з глиною і медом Kiko Milano Yellow Clay Mask і ти забудеш про жирність і нерівний тон

Шовкова маска з глиною і медом Kiko Milano Yellow Clay Mask і ти забудеш про жирність і нерівний тон

Перепробувавши мільйон і одну банку я випадково на знижках додала до корзини маску з жовтою глиною Kiko Milano Yellow Clay Mask. Зізнаюсь чесно, особливих надій на неї я не покладала. Але відгуки були такі, що змусили мене все ж таки затестити цю маску.

Дівчата хвалили її за оксамитову текстуру, класний аромат і те, що ГОЛОВНЕ для мене, вона не висихала на шкірі, як решта глиняних масок. Це і стало вирішальним фактором.

З першого використання я була в захваті! Нарешті не треба сидіти і постійно змочувати шкіру водою, як з класичними глиняними масками. Вона легко наноситься за рахунок кремової текстури та не обсипається. А коли змивається перетворюється у делікатну пінку.

Ефект від засобу можна побачити вже с першого використання. Шкіра дійсно стає більш матовою, а тон вирівнюється. При регулярному використанні з іншими засобами я помітила активну себорегулючу дію. Крім цього колір обличчя став більш рівномірним.

У складі маски окрім жовтої глини, екстракт меду, стевія та масло каріте. Ця комбінація має класні захисні та живильні властивості. Тому цей засіб точно не пересушить твою шкіру.

Kiko Milano Yellow Clay Mask однозначно вартує свої ціни і щоб чекати, поки вона з’явиться в наявності😍

03 березня, 2025
Alichkaaa
03 березня, 2025