Dasha_Batalova

Викидушки лютого

Викидушки лютого

З технічних причин довелось перезакинути даний пост. Тож ще раз радо поділюсь з вами своїми викидушками лютого :)

Закінчилось небагато, але серед цих баночок багато чудових засобів, як для себе так і для дому :)

Закінчився класний кондиціонер-пом`якшувач для білизни від Tesori. Цей бренд багатьом відомий своєю якістю і ніжною ароматикою. Ця лінійка Thalasso therapy одна з улюблених по аромату, знаю, що ще є такий парфум, аромадифузор для дому та інші класні штуковинки.

10 з 10. Правда поки його повторювати не буду, треба трішки "засумувати" за ним.

Викидушки лютого

Освіжувач повітря від Glade. На правду, улюблений бренд саме освіжувачів повітря у балонах. Цей аромат дуже ніжний, свіжо-квітковий, не нав`язливий. Дуже гарно виконує свою функцію, усуває неприємні аромати, в тому числі після айкосів і тд. і довго залишається відчутним у повітрі, на понад як годину.

Цього засобу мені вистачило на довго, майже на рік часу :) Зараз замінила його рум-спреєм :)

Цей сухий шампунь підкорив моє серденько. Тепер, це моя нова любов.

Раніше я користувалась трішки іншим, опишу його після цього і хочу сказати що One Me, значно кращий через повномірність балону! Так, так, його вистачає на довго.

Аромат більш легенько-кокосовий, він гарно розпилюється на волосся, дуже швидко придає об`єм та очищає!)

Не залишає після себе відчуття присутності на волоссі. Загалом ,я дуже задоволена, в першу чергу через повномірність :)

Як ви зрозуміли, сухий шампунь має постійно бути в моєму арсеналі. Я вже неодноразово писала про цього виробника Time Out, він класний дієвий, та є велике АЛЕ... Я втомлююсь його постійно купувати, бо балон наповнений менше ніж на половину! Тож замінила його попереднім.

Улюблена міцелярка ,якій я готова співати ОДИ!

Не пече, ніжно і бережно знімає макіяж, не викликає будь-яких подражнень чи пересушень шкіри. Делікатна! Не має якого специфічного чи хімозного аромату. Любовна любов! Вже замовила таку ж нову баночку ♥

А ще вона доволі бюджетна і її на довго вистачає) Люблю!

Це був хороший, дуже бюджетний Primer Stick від LCF. Я його використовувала як маскувальний засіб від почервонінь на обличчі. Гарно все маскував перед нанесенням тонального засобу. У мене у відтінку 02, ще є залишок 01 (то цей треба застосовувати взимку на блідий колр обличчя).

Я його повторю, якщо виробник не змінив формулу. Бо він не скочувався, не лишав жирних слідів, був у міру маслянистий і головне - все гарно приховував.

Це була дуже чудова сіль для ванни. Цей аромат мене підкорив з першої секунди. Botanioteka, то окремий вид любові під час прийняття релаксуючої ванни.

Цю сіль я виграла у Мейкап Клубі в конкурсі. Там був цілий набір, проте ця — щось неймовірне. Раніше я робила детальний огляд на неї, раджу ознайомитись).

З величезних плюсів, вона майже не зафарбовує воду у фіолетовий відтінок, швидко розчинаяється, має неймовірниій аромат, який розкривається у водичці:

наповнюючи повітря нотами чорного піона та мигдалевого молочка.

До речі, дрібної фракції. А не величезними шматками солі.

Справжнє СПА-вдома)

Можна прочитати тут https://club.makeup.com.ua/post/56253/

І тонуюча масочка для волосся від About. Це мій улюблений відтінок ♥

Як вона працює можна прочитати і побачити тут: https://club.makeup.com.ua/post/65216/

Маєм приємний аромат, гарно розгладжує волоссячко, чудово тонує без плям!)

Вже довго на повторі і ще раз придбаю її)

04 березня, 2025
Dasha_Batalova
04 березня, 2025