E v e l i n e C o s m e t i c s V a r i e t e B r o w n E y e l i n e r
Вона мала бути ідеальною, але вона відстойна!
Привіт MC 🖤
Цей лайнер я помітила давно і відразу зрозуміла - це те, що я шукала 😻: коричнева матова підводка, не з фетром, а саме і пензликом і при цьому бюджетна - вона точно потрапить у мій Золотий пантеон, якщо справді виявиться вартісною. Руки свербіли замовити відразу кілька, але мій гіркий досвід і внутрішнє чуття зупиняло і розумно перенаправляло спочатку ознайомитися з відгуками.
Відгуки були з різних майданчиків, я просто обчиталася. Купа хороших і не менш за погані. Жирним шрифтом я винесла висновок що підводка швидко закінчується, напівпрозора, або скоріш за все комусь потрапила бракована партія.
Я вирішила, що в будь-якому випадку особисто перевірю і замовила продукти із сайту виробника, а саме невеликий набір з коричневої туші цієї серії, такий же коричневий олівець (огляд тут https://club.makeup.com.ua/post/59033/ ), а цей лайнер мені дістався в подарунок. Я ще тоді подумала - який кайф, такий класний продукт ще й на шару 🙀
Об'єм: 4 мл.
Відтінок: Intense Brown.
Мені дуже сумно про це писати, тому що мої очікування до неї були великі. Але треба з чогось почати 😿
🤎 лайнер з аплікатором у форматі пензлика, в якому тоненькі волоски, що промальовують найакуратнішу, ідеальну стрілочку у моєму житті - обожнюю такі підводки;
весь негативний опис далі пов'язаний з одним фактором, який лайнер зіпсував - він стала водяним
💔 підводка має насичену коричневу пігментацію на перші 4 рази, а ось з 5-го почала наноситися прозоро, ніби консинсценція всередині її не змішалася. Я її трясла, розфарбовувала на руці, щоразу змінювала положення її зберігання з вертикального в горизонтальне і назад, молилася над нею – нічого не допомагало. І щоразу вона наноситься прозоріше;
💔 підводка спочатку поводиться добре - без плям і розтікання, як на голій шкірі повіка, так і на тінях, але через кілька фарбувань розтікається в дрібні складочки шкіри і лінію стрілки доводиться підчищати;
💔 саму лінію стрілки доводиться нашаровувати щоб домогтися насиченого кольору і щоб на очах хоба був натяк що там є стрілка;
💔 але при нашаруванні вона ніби стирає саму себе і лягає поверх грудочками;
💔 про "миттєве схоплюння" я вже не пояснюю, бо нема про що;
💔 про внутрішні стрілки вже забудьте;
💔 стійкість: натяки є перші кілька годин, але стрілка-хамеліон – вона підлаштовується під колір шкіри так, що її перестає бути видно;
🤎 лайнер не викликав подразнень чи алергічної реакції;
🤎 змивається міцеляркою.
🤎 - ок;
💔 - не ок.
Скільки розбитих сердець... навіть не віриться. Саме тому я замовила таку ж вдруге, але на Мейкапі.
Коли підводка фарбувала насиченим пігментом, то все було чудово – вона була ідеальною. І через кільки використань знову розчарувалася, і все по колу 🥺
Ось наскільки це виглядає як рани – це рани у моїй душі від глибокого розчарування 😭
Для порівняння я взяла коричневу підводку від Essence Liquid Ink Eyeliner Waterproof - 02 - Ash Brown (огляд її тут https://club.makeup.com.ua/post/54922/ ).
Лайнер від EC мав приблизно такий самий відтінок як у Essence (соррі, що не зробила перший свотч для порівняння, я просто не чекала такої свині). Він був гарний шоколадний, насичений, обіцяв зробити мене такою самою, а потім його ніби підмінили. Ой дівчата, повертаюся до свого аб'юзеру від Essence.
Тут я постаралася її нашарувати і зробити це максимально акуратно, але я бачу нерівності і патьоки.
Цей макіяж не приніс мені задоволення від процесу. Щоб досягти такого результату, мені довелося зазнати роздратування.
Не один ромашковий чай не вгамує смуток у моїй душі, після прочитання позитивних відгуків на цей продукт. Як шкода що я не серед щасливиць. З жалем повідомляю, що третьої повторної покупки не буде, шукатиму далі ту саму, коричневу 💔
Дякую що заглянула, лови пурпурне серце 💜
Коментарі (0)