Spodobaieva Maryna

БАЛЬЗАМИ ДЛЯ ГУБ

БАЛЬЗАМИ ДЛЯ ГУБ
БАЛЬЗАМИ ДЛЯ ГУБ

Сьогодні про бальзами для губ, в моїй колекції безкольорових мав бути один представник, але мені подарували Carmex, тож поговоримо. Чесно свого часу дуже подобався Carmex, яких тільки не було, але найбільше подобалися Carmex Comfort Care Lip Balm з кавуном чи ягодами, я так розумію зараз вони під назвою Naturally, класно працювали і взагалі не пекли. Зараз я не такий фанат, як десять років тому, чомусь їх формула перестала на мені працювати, як колись.

БАЛЬЗАМИ ДЛЯ ГУБ
БАЛЬЗАМИ ДЛЯ ГУБ
БАЛЬЗАМИ ДЛЯ ГУБ

В мене Original Classic, без кольору з ванільно-ментолово-камфоровим ароматом, хоч на деяких сайтах написано «без аромату». Призначений для зволоження, пом’якшення, має в складі захисні фільтри (SPF15), збагачений оліями, які допомагають усунити сухість, стягнутість та запобігає появі тріщин.

Об'єм: 4.25g. При нанесенні через пару секунд відчувається холодок та пощипування.

Склад: Petrolatum, Lanolin, Cera Alba, Cetyl Esters, Theobroma Cacao Seed Butter, Euphorbia Cerifera Cera, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Benzophenone-3, Limnanthes Alba Seed Oil, Aroma, BHT, Camphor, Menthol, Salicylic Acid, Stevia Rebaudiana Extract, Tocopherol, Vanillin, Limonene, Linalool.

Ну склад мене не здивував буду чесною, зустрічає Нас звісно – вазелін. Є масло какао, лімантесу, ланолін, вітамін Е, завдяки, яким йде зволоження і пом’якшення губ. Ментол з камфорою дають той самий холодок. А саліцилова відлущує. Але при часто користуванні, може зробити навпаки.

Що й в мене сталося, він не для всіх, у мене чутлива шкіра, тож через тиждень мене чекали сухарі. Все-таки я фанат більш м’яких і натуральних складів.

Зимова лімітка, класна натуральна формула, плюс ніжний і водночас освіжаючий аромат коктейлю Aperol Spritz з журавлиною. Також обіцяє гарне зволоження, живлення та захист губ в найсуворіші погодні умови. Сонцезахисту тут немає, об'єм також: 4.25g.

Він більш щільніших у нанесені у порівнянні з Carmex, але при цьому максимально комфортний.

Склад: helianthus annuus (sunflower) seed oil, cocos nucifera (coconut) oil, beeswax, ricinus communis (castor) seed oil, flavor*, lanolin, vaccinium macrocarpon (cranberry) fruit extract, butyrospermum parkii (shea) butter, theobroma cacao (cocoa) seed butter, tocopherol, rebaudioside A, carthamus tinctorius (safflower) seed oil, glycine soja (soybean) oil, citral *natural flavor.

Ну зовсім інша справа, тут ми бучимо аж 6 видів олій та вітамін Е. Соняшникова олія, какао, ши та кокосу – насичують шкіру корисними вітамінами й антиоксидантами, максимально зволожуючи губи, захищають від лущення. Бджолиний віск – натуральний захисник шкіри, який створює на губах невидиму плівку, що утримує вологу та оберігає від впливу вітру, холоду і сухого повітря. Рицинова та соєва олія насичує шкіру губ вологою і надає їм природного блиску.

Думаю все зрозуміло, в Burt’s Bees класні бальзами для губ, які можна сміливо рекомендувати.

04 березня, 2025
Spodobaieva Maryna
04 березня, 2025