alienatedchild

Kerastase: розкішний догляд для волосся

Kerastase: розкішний догляд для волосся

Мені завжди цікаво спробувати viral продукти та відчути чи працює на мені їх "магія". Восени минулого року мене почали турбувати проблеми зволоссям, я відчувала зменшення густини, особливо через рясне випадіння під кінець літа. Тому хотіла відновити густину в першу чергу, до цього ж можна додати попередження сухості та ламкості, до якого схильне моє волосся при недбалому догляді. Тож, купила в листопаді тріо з сироватки, олійки та шампуня, але побоялася брати фондан від Kerastase, бо з відгуків зрозуміла, що він зарідкий, а мені таке не подобається і витрачати великі кошти на такий продукт не схотілось.

Трішки детальніше про кожний продукт:

💖 Kerastase Densifique Bain Densite Shampoo

Властивості:

• помітно підтримує об’єм і густоту волосся;
  • підвищує стійкість волосяного волокна та зміцнює його по всій довжині;
  • пробуджує неактивні волосяні фолікули;
  • коригує та вирівнює поверхню волосся;
  • волосся стає помітно сильнішим і густішим.

Склад:

• гіалурована кислота — зволожує шкіру, підвищує еластичність волосся;
  • кераміди — зміцнюють волосяні волокна;
  • глікопептиди — компенсують недоліки у структурі.

💖 Kerastase Nutritive 8H Magic Night Serum

Властивості:

• оживляє й відновлює сухе волосся під час сну
  • надає волоссю сяйва й молодого вигляду
  • глибоко діє протягом 8 годин
  • відновлює природний рівень зволоження волосяних волокон
  • захищає волосся від тертя об подушку
  • легка, нежирна текстура

Склад:

• протеїни зерен пшениці, кукурудзи й сої — забезпечують волосся необхідними поживними речовинами
  • ніацинамід — утримує поживні речовини у волоссі, зміцнює захисний бар'єр волосяних волокон
  • гліцерин — підвищує загальний зволожувальний ефект продукту
  • полімери — запобігають пересушуванню волосся

Характеристика аромату серії Nutritive:

• початкова нота: іланг-іланг
  • серце: боби тонка
  • основа: сандалове дерево

💖 Kerastase Elixir Ultime L'huile Originale

Властивості:

• достатньо лише 2 крапель для вдвічі яскравішого блиску волосся
  • після нанесення запобігає розпушуванню до 96 годин
  • робить волосся м’яким, гладеньким і слухняним
  • можна використовувати перед миттям, сушінням феном, завершальним укладанням або просто протягом дня
  • флакон можна наповнювати повторно

Склад:

• олія японської камелії – дбайливе холодне пресування для збереження живильних, освітлювальних і пом’якшувальних властивостей
  • олії марули й камелії чайної – інтенсивно живлять навіть дуже пошкоджене волосся, надаючи йому м’якості, пружності й повертаючи блиск
  • флакон значною мірою виготовлено з переробленого скла та пластику

А тепер про враження:

💖 Шапунь взяла всього 250 мл, тож я використовую його на друге промивання волосся для більшої економії з обовʼязковим масажуванням та іноді тримаю 2 хвилини як маску, бо десь рекомендували так робити. Він сам по собі економний і дуже добре піниться, тож такого обʼєму мені вистачає досі на такий довгий період.

Головне, що відбулося за час використування - це те, що в мене дійсно зʼявилось багато нового волосся. Також він робить тонке волосся трішки жорсткішим і за рахунок цього воно здається більш обїємнішим та менш тонким, проте цей ефект мені не сильно подобається, бо я віддаю перевагу мʼяким та шовковистим локонам. Через останню причину я могла пару тижнів взагалі не користуватися ним після деякого часу.

💖 Нічна сироватка безмежно гарно пахне, але це майже все, що я можу сказати про неї. Це точно не must-have, а просто додатковий догляд, що як на мене не забере проблеми, а просто підтримає ефект від інших продуктів. Я не побачила різниці з ним під час щоденного використання та без нього, проте дійсно волосся приємне одразу після нанесення та чудово пахне. Можливо, воно наглядніше працює з більш вираженими проблемами, а для мене не було видимого ефекту.

💖 Олійка була в моєму wish-лісту, мабуть, рік чи більше. Мені дуже подобається його універсальність та багатозадачність, буквально від блиску до захисту від високих температур. Хочу відміти, що запах приємний, в сторону натуральності і має травʼянисті ноти для мене. По відчуттям олійка більш легка та не залишає плівки після себе, як наприклад олійка від CHI, тому мені було приємніше нею користуватися. По ефекту волосся відчувається живим та блискучим.

Я намагаюсь економно використовувати свою 30 мл баночку та роблю 1-2 натиски після миття та перед укладкою, тож використання досить економне через це. Волосся не пересушується після укладання, я повністю спокійна з нею.

Чи відчула я магію продуктів від Kerastase? Безумовно ними приємно користуватися, є ефект після використання і вони вирізняються очевидною якістю та зручним пакуванням. Проте якогось вау-ефекта від них я не відчула, окрім збільшення нового волосся. Загалом від використання небюджетного догляду, я зрозуміла, що отримала якість та стабільність, але не магічну паличку від всіх проблем та які б зробили моє волосся чимось неймовірним. Це дорогі продукти, які хочется брати через якість, проте які просто добре працюють, а не перевершують всі очікування. Можливо, хтось більше від них задоволені, але я не знайшла в них чогось, щоб витрачати на них кошти без зайвих думок. Проте чи спробую я щось ще від цього бренду або чи повернусь до його засобів? Думаю, що так.

04 березня, 2025
alienatedchild
04 березня, 2025