avsash

4102 L'Oreal Casting Créme Gloss

Я вже давно шукала фарбу, яка б надала моєму волоссю холодний відтінок, бажано не пересушивши його. Моє волосся від природи темне, але з часом воно вигоріло й набуло теплих відтінків, що мені категорично не пасує.

Асортимент фарб я вивчала досить довго, і врешті-решт зупинилася на цій, бо вона безаміачна і має колекцію саме холодних темних відтінків. З відтінком я визначалась в офлайн магазині по зразках, і це прям найкращий спосіб. Не факт, що колір буде прям точно такий самий, але вирогідність помилки знижуєтся. А ще тут в комплекті є крутий бальзам для волосся, але про це згодом)

Процес фарбування був максимально простим, і хоча я востаннє фарбувалася аж років сім тому, жодних складностей не виникло. Фарба не тікла, добре лягала на волосся і не створювала жодних проблем під час нанесення. Моє волосся стало холодного каштанового кольору з приємним блиском. Все так, як я і хотіла.

Ще один великий плюс це звісно ж бальзам, що йде в комплекті. Я вже й забула, які ці бальзами шикарні. Волосся після використання максимально гладеньке та блискуче. Дуже хотіла б такий у великому форматі, бо цієї маленької баночки мені вистачило аж на чотири рази.

Я використала одну упаковку фарби, і її було цілком достатньо для мого волосся, яке трохи нижче плечей. Запах приємний, фарба не фарбує ванну чи шкіру, але крем на вуха та по лінії росту волосся я все ж таки наносила.

Ще дуже зручно, що для використання цієї фарби не потрібні жодні мисочки, щіточки та пензлики. Все що треба для фарбування є в коробці. За це прям ❤️, бо я вже думала, що доведеться купувати набір для фарбування.

В цій серії також є ще кілька холодних темних відтінків, окрім цього, 3102 і 5102.

На фото результат вже після четвертого чи п`ятого миття, колір трохи змився, але мені так навіть більше подобається. Одразу після фарбування, на жаль, забула зробити фото.

Якщо ви шукаєте фарбу для темного волосся з холодним відтінком, можливо, це саме те, що вам підійде.

05 березня, 2025
avsash
05 березня, 2025