JDem312

Чи здійснилися мрії про вії?

Сироватка дійсно працює! За 3 тижні щоденного використання об’єм вій та брів помітно збільшився. Також вії стали довші. Особливо помітний ефект, коли наношу трошки туші, бо в мене вії світлі, а від на кінчиках прям дуже світлі і їх майже не видно. Результатом я задоволена – продовжую наносити кілька разів на тиждень для підтримки результату. Сироватка комфортна, не пече, не подразнює. Ідеально підійде, якщо ви хочете красиві природні густі вії та брови.

Про склад сироватки та пакування я писала у попередньому пості. Повторюватися не буду – можете почитати тут https://club.makeup.com.ua/post/65350/

Сьогодні розкажу про враження від використання та ефекту.

Перший час я трошки боялася наносити сироватку, бо це ж так близько до ока) Переживала, щоб не було подразнення, але за місяць використання нічого такого не помітила. Зручна в нанесенні вбирається доволі швидко, тож через хвилин 10-15 можна вже фарбувати вії, якщо наносите зранку і кудись поспішаєте.

Ефект став помітний вже через 2 тижні і от за останній 3-й тиждень найбільше. Збільшення густини помітно і на бровах, і на віях. Особливо ближче до внутрішніх кутиків ока. Зміни кольору волосинок особливо не видно, а тому й збільшення довжини оцінити складніше. У мене волосинки вій від середини і до краю стають все світліші – їх навіть на фото майже не видно.

Але якщо нанести туш – ефект проявляється! При цьому достатньо легенько провести по віях ташшю і вони стають прям ВАУ!

Відразу скажу, що ефект не буде, як з нарощеними)) Все-таки природні є природні. Але такі ж вії у мене були після ламінування.

Думаю, якщо ваші війки від природи темні – ефект буде дуже класний і без туші!

04 березня, 2025
JDem312
04 березня, 2025