KARASOVA

Rimmel Oh My Gloss! Lip Oil

Rimmel Oh My Gloss! Lip Oil

Останнім часом мені особисто дуже подобаються ця олія для губ, тому я рада, що Rimmel Oh My Gloss! Lip Oil може мене радувати кожен день ♥️

Я б назвала ще «Подаруй своїм губам ніжність та красу»

Відчуйте подвійну дію: олія надає губам чудовий ніжний колір, а також забезпечує красиве сяйво, і зволожує як бальзам.

Активні інгредієнти: кокосова олія, вітамін Е

Мій колір: номер 001 Pink Flush

Я вважаю, що Rimmel Oh My Gloss! Lip Oil - це цікавий продукт, який містить в собі риси масла для губ.

Продукт має легку, маслянисту консистенцію, але не липкий, що є великим плюсом у порівнянні з іншими оліями або блисками для губ.

Аплікатор великий і мʼякий, робить нанесення дуже зручним і точним. Олія для губ рівномірно розподіляється по губах.

А який дизайн 🔥 Постійно ношу з собою його!

Забезпечує ніжність та виглядає природно і свіжо. Це не інтенсивний блиск, а скоріше тонкий ефект здорових, зволожених губ. Мій колір світлий, і його не дуже видно на губах, але я підозрюю, що більш темні відтінки можуть додатково підкреслити губи не тільки блиском, але і кольором.

Стійкість неймовірна, я дуже задоволена що не треба постійно додавати, я можу пити каву, їстиабо поцілувати чоловіка і олія залишиться.

Rimmel Oh My Gloss! Lip Oil добре доглядає за губами, оптимально зволожує, живить і захищаєгуби. Вони стають м'якими і гладкими.

Звичайно, його можна використовувати соло або на помаду, залежно від ваших вподобань. Ще він має ніжний фруктовий запах і практично непомітний смак. Купувала і буду купувати його🫶🏼

10/10 🔥

04 березня, 2025
KARASOVA
04 березня, 2025